- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Piros pont az e-boltnak, mára már le is lett gariztatva a GSEJT-em.
Pech hogy ilyen gyors ügyintézésre nem számítottam, így a garihoz kellő papirok még otthon pihennek és emiatt csak holnap tudom átvenni...Amúgy szerintetek mi a legjobb választás az oprendszer tárolására? HDD, SSD, Pendrive?
Jelenleg pendrive-on gondolkozom, hogy ne pazaroljam az SATA csatlakozókat... Ill. elvétve láttam a minipci-e slotba rakható ssd-t, kérdés hogy tud-e róla bootolni, ill. milyen árban van.
Valaki írta itt, hogy a Corsair pendrive-ok támogatnak wear levelinget... Ez a gyakorlatban miben nyílvánul meg? Mennyi idővel bírná tovább mint oprendszer egy sima Kingston pendrivhoz képest (ráadásul a Corsair-rel elég rossz tapasztalataim vannak, eddig 2-ből 2 hullott el nálam)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Opel topik
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pech hogy ilyen gyors ügyintézésre nem számítottam, így a garihoz kellő papirok még otthon pihennek és emiatt csak holnap tudom átvenni...