- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
Na erre adjon nekem valaki valami magyarázatot:
GSEJT-re feldobtam Win7-et, hátha tempósabb lesz a hlózat, azt valóban elértem, hogy PC->GSEJT is már 45-50MB/s. Viszont GSEJT -> PC néha úgyanúgy ledobja a láncot. A néha nem pontos, ugyanis vannak bizonyos behatárolható esetek. Például másolás közben Firefox elindít, youtube majd egy film elindítása. Abban a másodpercben leesik 100Mbitre a kapcsolat. Vagy Winamp elindít, minden frankó, de ahogy elindítok egy számot leesik 100Mbit-re. Hozzá tartozik, hogy a Winamp azonnal betölti RAM-ba a számot, tehát még az is kizárható, hogy a lemez használat miatt. QoS kikapcsolva, próbáltam játszani tűzfallal, ki-be kapcsolás, Hálózati beállítások, Jumbo Frame, sebesség 1 Gbps tejles duplex stb....
Más portálon írták, hogy nem bíznak a gigabit routerben. Mivel láttam, hogy milyen tempót tud (RamDisk), valamint mindig valamilyen szoftveres "változás"-nál esik le, ezért a routert kizárnám (ezen felül, a routerben is már ki van kapcsolva a QoS).Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest