Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Nya, "nem eszik olyan forrón a kását". Volt időm kicsit kísérletezni:
Feltelepítettem az EMU 1212M hangkárolyom driverét és kipróbáltam a MediaPlayer Classic Home cinema lejátszót. Érdekes, ez a lájtosabb wmv-t nem szereti annyira, mint a KMplayer, itt nem változott prociterhelés. Viszont az mkv-nél, ( ugyan az a "Transformers" ) egyész más a helyzet.KMplayerben a prociterhelés 5-10%ot esett vissza, itt már csak néha-néha akad meg. MediaPlayerCHC alatt viszont az eddig akadozó film most 37-55% közti prociterheléssel nagyon vígan, akadás nélkül megy.Felirat valamiért nem akar menni. Nem értek a Codeces témához, majd valami szakértő talán segít

Ez az üzenet, ha megpróbálom betölteni a feliratot.Szerk.: Tegnap elkövettem egy BIOS frissítést. WIN alól indul, rebootkor dolgozik , majd probléma nélkül indul az új BIOSsal, ami semmivel se jobb, se rosszabb

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Alkoholista nevelde
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest