Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #46999 üzenetére
csak átmeneti megoldás..
Saját lakás vagy valami albérlet+nő kéne, meg az hogy befejezzem ezt a retek iskolát.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46998 üzenetére
nem jó az semmire
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #46997 üzenetére
kicseréltem a windows live id-met, de lusta voltam megvárni míg minden partneremnél megjelenek, felvettem újra mindenkit..
be kéne baszni emberesen most de úgy azt se tudjam holvagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46995 üzenetére
felvettelek, de csak úgy tudtam hogy előtte letöröllek, mert elvileg ugyanaz votl az msn címed.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46995 üzenetére
múltkor már ott dumáltunk
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #46994 üzenetére
matek próbaérettségi 9 pont, 1-es..
f@szom televan mármsn-re vegyél föl, én valamiért nem tudtalak.
(#46996) Ł-IceRocK-Ł
új msn-em van, de amikor vettelek volna föl valami hiba volt.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46993 üzenetére
na mi törpént?
-
westcoastog
veterán
ez a hetem is szépen indul szokás szerint.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46991 üzenetére
Délutánt!
pck: hát ezaz nekem is, csak váltani nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
reggelt
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46989 üzenetére
Nekem MPCHC faszán viszi a dualdub-ot...
EarL, ha azt mondod ehhez kevés az Atom, leszopom magam.
Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Advanced Simple@L5
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Duration : 1h 25mn
Bit rate : 997 Kbps
Width : 624 pixels
Height : 352 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 fps
Original frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.181
Stream size : 606 MiB (87%)
Writing library : XviD 1.3.0.dev55 -
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46987 üzenetére
1. Vagy gyenge a proci, de ez kizárt, bár mondjuk egy Atomnál...
2. Szoftveres, inkább kodek probléma, összeakadhatnak.
3. Vagy kodektől, vagy mástól de a procit valami fogja filmnézéskor.
4. A film bár lejátszható, de sérült, pl. aviknál a frame index, az is okozhatja.
5. Nem megfelelő lejátszó beállítások, pl. buffer túl kicsi. -
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46985 üzenetére
Az enyém natúrba szereti.
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46983 üzenetére
Nekem ugyan ezt csinálja netbook wmp és mpchc alatt is. De ha jól emlékszem VLC-vel is megcsinálta.
Akkor volt ciki amikor a suliban filmet néztünk, és random beakadt a kép...
Én is szeretném tudni, miért csinálja. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Km playerre ha nézek filmet a kép megáll, a hang megy tovább, ez randomba megy. miért csinálja?
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #46976 üzenetére
Éjjel-nappal szórakozni? Egy sor a ClockWork miatt, aztán kb. két gombnyomás egy ROM felrakás. Ha még ez is sok és/vagy bonyolult, akkor inkább ne is nyúljon hozzá... A legújabb, a Swedish Spring RLS4 már nagyon jó, sőt, közel T-Mobile-os 2.2-nek is lehetne mondani, mindent tud, minden működik és alapból magyar. De egy ilyen telót bűn magyarul használni.
Az Androidban és ebben a telóban az a jó, hogy sok lehetőség van benne, amit érdemes kihasználni, gyári 2.1 is jó, de egy FLB, SS 2.2-vel az igazi. Nagy mértékben gyorsul tőle, nem is beszélve arról, hogy jobban ki tudod használni az app2fat miatt.
Ennek az SS ROM-nak egy baja van, unalmas, mert szép, jó, gyors, stabil, minden megy rajta. CM7 releaseket fogok majd szerintem felpakolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
I'm Jocc
tag
válasz No-kia #46977 üzenetére
Legjobb választás. Én először max 30 rugóban gondolkodtam, de hallottam erről, 40k. Meg amiket tud, kb szerelmes lettem belé. Mondom nem érdekel hogy 10k-val több, de szarráveri a társait.
szerk: Lényeg hogy jó legyen, meg szerethető.
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
No-kia
addikt
válasz I'm Jocc #46976 üzenetére
erről van szó sztem anyum is bladet vesz, mást nem tudok neki ajánlani ami megérné az árát...
szerk: hát neki mgé nem mondtam h ez a legjobb, cska mondta h nézzek szét, de nem nagyon szeretné sztem ha egyforma telónk lenne :d akkor meg mondom h samsung omnia 7 13k plusz havi 4K
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #46969 üzenetére
Mondjuk én még mindig gyári szoftverrel használom a Bladet. Mielőtt megvettem, gondoltam szétmoddolom. De annyira nem érdekel hogy éjjel-nappal szórakozzak vele... Amire kell, azt így is tudja... Szerintem a legtöbb felhasználót nem érdekli, hogy hányas android van rajta, meg nem akarja szétmoddolni.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46974 üzenetére
helyzet?
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #46973 üzenetére
napot
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép jó napot!
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #46971 üzenetére
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #46970 üzenetére
earl nem tudja, eszik vagy isszák azt a kifejezést, hogy "átlagember"
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #46967 üzenetére
én szeretem. a kezdetek óta használom. te gondolom másik teló után használnád/tad. úgy tényleg car. ezt belátom.
ááá, nem tudnék Nokiáról leszokni nem menne. a lelkem nem engedné
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #46964 üzenetére
én néha elkérem haverom 5800-ját, de a hajam tépem ha használnom kell, nagyon
fosrossz.semmi baj a normálisabb SE-kel, x10 esek is mind jók
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #46965 üzenetére
igen, cask azt sokan lenézik. figyelembe sem veszik. ennek függvényében irtam, amit irtam
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #46964 üzenetére
Nincs OS a Nokiádon? Akkor egyáltalán hogyan használod? Van azon OS, a Symbian S60 v5.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #46963 üzenetére
én Nokián élek. OS sehol, külső forma 5*... nálam ennyi.
bár vannak gondjai szegény 5800-nak, bár csak egy hard reset kéne neki. nem emrem, de érik rendesen...
egyelőre amit ez az 5800 ad/nyújt nekem, az bőven elég. még sok is néha. anyámnak samu divája van. SE mittoménmi helyett akarta. mondtam hoyg azt felejtse el. semmi SE." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Okostelefonok és hülyegyerekek
Mekkora ez a cikk.
Az a vicces amúgy, hogy mind 2 félnek igaza van valamilyen szinten.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
Aztán a hajad tépnéd, mert nem úgy működik, mint a Windows, meg hogy terminálban is kell egy kicsit írogatni... nem egy klikk egy ultracsicsás felületen, aztán mindent elintéz helyetted.
Zk: Jaja, jelenleg a leginkább kompatibilis platform a Windows, mert egy OS alatt egyféle kernel, egyféle felület, egyféle WinAPI van, nem tucatnyi, aztán Linux alatt ezek is hibát okozhatnak. X, Y, Z kernel, a, b, c repok, d, e, f DE-k...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #46957 üzenetére
Akkor ezt mondd meg nekik te.
Ez is, vagy gtalk.
vagy ICQ.Nem kérek választ. Érted?(költői kérdés, erre sem kell válasz)
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #46957 üzenetére
háát, ha majd ez kiforrja magát, akkor váltok. addig nem.
de lássuk be, ez soha nem fog bekövetkezni. az MS megtesz mindent, csakhogy....ennyi!
néha van, hoyg úszni kell az árral. mese nincs!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Ekkora hülyeséget nem lehet szó nélkül hagyni.
"De ezt úgy látszik nem írtam le elég érthetően."
Úgy látszik nem írtam le elég érthetően, hogy akkor tessék invitálni őket más IM protokollra.
(#46946) westcoastog: Ez is, vagy gtalk.
(#46947) No-kia: Attól, hogy más a kliens, a protokoll még ugyanaz marad. Amúgy van még egy jó (Linuxról portolt) alternatíva Windowsos MSN kliensre: emesene.
(#46948) Zk: Én igazából eltemetném már az XP-t örökre, még az oktatásban is. Örülök neki, hogy a suliban minden gépen Windows 7 Enterprise fut és sokkal jobb használni, tanulni rajta.
Végül is lehet már viszonylag egyszerűen Wines progikat Linux alatt futtatni, Wine-nal, de azért ez sem 100%-os megoldás, pláne, ha direkt csak Windowson működő API-kat kell használni, pl. DirectX. És lehet már .NET-es VM-et futtatni Linuxon így a .NET-re írt progik is futnak Linuxon, de azért ez sem megy könnyen. Viszont Linuxnak az a nagy előnye, hogy a 0-ról összerakhatsz magadnak egy komplett OS-t, és csak az lesz benne, amit te akarsz. De az Ubuntu, Fedora és hasonló disztribek már elég felhasználóbarátak és van egy-két dolog, amit szívesen látnék Windowson is, pl repok, vagy csomagkezelők.
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #46953 üzenetére
Semmit nem ér a wine. Egyszerű játékokhoz oké, de vazze....
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #46949 üzenetére
egyszer lehet meglesem
Varoz:
ezt én is igy látom. azonnal adom is el a Win7-emet." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #46948 üzenetére
Én abban a percben ugranék át linuxra, amikor kiderülne, hogy fut minden játék. Addig marad a win.
westcoastog
Mondom minden. Meg akkor hozzá tenném, hogy ugyanúgy. Tehát nem felzabálva minden erőforrást.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #46946 üzenetére
Xfire kliens összefűzhető egy csomó IM accounttal, köztük msn.
Ott van még emesene, pidgin, sőt yahoo -
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #46948 üzenetére
wine-al egész jól ellehet játszogatni linux alatt, kipróbálnám de hogy normális hangot nem tudnék kicsikarni linux alatt a hangkártyámból az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hm..
én MS környezetben nőttem fel. szal, annak a termékeit használom. kiv vok, öcsém mit fog tanulni jövőre a suliban. marad az xp a gépén, vagy kap más oprendszert.
nem is akarok váltani. nincs kedvem minden hónapba feszülni, hogy szopat az inkompatibilitás.van egy kolegám, isteniti a linuxot. elhiszem. de beláthatjuk, hogy nem sok futtatható win kompatibilis program, játék van rajta/rá. persze, ha jobban körbenézel, akkor találsz hekkelést. de ha azt vesszük, hoyg nem minden játék, és program kap hekkelést linux alá, igy nálam ki van lőve.
msn?
anno ezt adták a seggem alá. nem volt más abban az időben. rajtam maradt. ennyi. mivel már vagy 4-5 éve nem használom, csak qrva ritkán, igy elfér a gépemen...vmi gyors/fontosabb van, irány az FB üzifal, vagy teló ...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #46940 üzenetére
EarL
Ajánlom figyelmedbe a hsz-em eme részét:
Ja és nem kérek választ.No-kia
Igen azokkal van gond akik csak msn-en vannak. De ezt úgy látszik nem írtam le elég érthetően.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Hmm. Újabb érdeklődő a laptop+pc kombóra.
Ez már igéretesnek tűnik -
pckownz
őstag
Crysis installing
2hétig kimenőm van asszony alól, úgyhogy Jocc hozzá Crysis 2-t!! -
Varoz
addikt
válasz #19617792 #46938 üzenetére
Te is csak kötekedni tudsz, szóval ez van.
Úgy látom kulturált hangnemben megint nem tudtál megszólalni, én kérek elnézést...
Hülye kérdésre, hülye válasz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy látom kulturált hangnemben megint nem tudtál megszólalni, én kérek elnézést...
"Mindenkinek az van akkor mi a f@szt csináljak?"
És, kit érdekel? Egyéni probléma, ha ennyire gond akkor invitáld őket más IM protokollra.
"Tudom, hogy fáj az igazság, de ez van."
Ez csak simán LOL... MSNP-nek van néhány hülyesége (verziószám alapú folytonos contact list sync), de ettől még nem rossz. És ahhoz mit szólsz, hogy a Windows 8-ba a Live integrálódni fog, hogy nekünk kényelmesebb legyen és ne kelljen Live oldalakra külön loginolni? Aztán számold össze, hogy maga a Live mennyi servicet nyújt (és ezt migrálni kell, függetlenül attól, hogy használod-e), aztán ha valamit kiírnak egy oldalra, azt nem viccből írják...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #46932 üzenetére
1. Közöd?
2. Hogy még is megválaszoljam. Mindenkinek az van akkor mi a f@szt csináljak?
Hidd el már rég eldobtam volna.(#46935)
Tudom, hogy fáj az igazság, de ez van.
Ja és nem kérek választ.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz westcoastog #46934 üzenetére
Divat fikázni mindent, ami MS termék.
-
westcoastog
veterán
reggelt.
-
Varoz
addikt
Reggelt!
-
- = Zk = -
félisten
reggelt
-
westcoastog
veterán
megint ledöglött a net, hihetetlen..
na jó8szakát[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #46925 üzenetére
MS, mit vársz.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #46923 üzenetére
Okkal rühellem én az msn-t. Mindig gecózik valamin.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #46920 üzenetére
Na nekem nem keleltt semmit se tennem, magától átrakta az új címedet.
Hozzá se nyúltam és ugyanott van. Csak most nézem, hogy bejelentkeztél és a cím nem a citromos.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
mi a szar lehet, most lepusztult megint sokadszorra a net, kijelentkezés után jólett...
-
- = Zk = -
félisten
áhh, köszi az update-et
ha idén is leszel, akkor hozok bechert. 2,5 éve porosodik a polcomon" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
igen? mit ittunk? jégert asszem. ugye?..
vagy hubit?...i forgot..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #46916 üzenetére
Nem gond.
Méghozzá jóféle itókát ittunk. Amit Varoz kolléga exportált a Mucsinyi házba.
Jägert, kolléga, Jägert.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
jah, tényleg!
csúnya öngól. bocsánat
más is ivott velem, szal tekintsük érvénytelennek a hsz-emet.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Meghalok.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #46913 üzenetére
Ez OK. De én már ittam veled.
-
- = Zk = -
félisten
" ha Ti (topiklakók+nokia) "
szerinted melyik NEM rád vonatkozik, hoyg ilyet feltételezz?nokia:
hát hooogyne." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #46911 üzenetére
Én 2-nél megálltam.
Bár lehet, hogy inkább beálltam.Mondjuk nekem, segítőkész haverjaim voltak. Így nem lett semmi.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Mindenkit fölvettem, jelöljetek vissza msn-en, icerock-ot nem tudom felvenni, légyszi vegyél fel még egyszer.
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #46903 üzenetére
Akor én meghalhatok?
No-kia
Erra a fa és a Sierra eleje a bizonyíték.
(Nem bírtam kihagyni )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #46905 üzenetére
Felesleges, náluk előbb-utóbb megjelensz mint új partner, úgy, mintha kézzel vetted volna fel. Ha néhány napon belül nem vesz fel mindenki, akkor lehet nem működött a dolog. Ha nem mindenki vesz fel, az meg nem érdekes, lehet nem is akar felvenni.
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #46903 üzenetére
én nem ismertem
én vagyok a biztonság mintaképe
-
törölt tag
válasz westcoastog #46902 üzenetére
Ha beléptél és ott vannak a partnerek, akkor sikeresen migráltad a profilodat, viszont a partnereknek a régi mailed van meg, az viszont már "nem él", ezért nem látnak. Te azért nem látod őket bejelentkezve, mert nekik az új msn-címed nincs meg, ellenben neked benne vannak az övéik a listádban, ami olyan, mintha mindenkit kézzel vettél volna fel, ezért náluk meg fog jelenni mint új kontakt, nekik majd téged fel kell venniük újra. Ugyanúgy működik továbbra is, csak ebben egy apróság van, hogy a többieknek téged újra fel kell venniük és látni is fogják, hogy te felvetted őket, mert a rendszer helyetted felvett mindenkit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #46896 üzenetére
részvétem...
hálás lennék, ha Ti (topiklakók+nokia) vigyáznátok magatokra ..addig senki nem halhat meg, mig velem nem ivott face to face..
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #46901 üzenetére
Lementeni? Vagy az email címeiket kiírni? Mert a live-ba betudok lépni de már az új emaillel, msn-be is azzal tudok belépni és minden fölvett partner ott van, csak senki nincs bejelentkezve, kérdeztem haveromat nála még a régi emailemmel szerepelek.
Csak mert azt írják live oldalán hogy id csere után minden ugyanúgy fog működni..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #46899 üzenetére
Lépj be a webes livera, keresd ki a kontaktokat és mentsd le, ha lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest