Aktív témák
-
törölt tag
válasz westcoastog #21739 üzenetére
Nekem még annyi pénzem sincs, ha lenne, akkor sem arra fordítanám.
Feleség, család? Smafu, kell a fenének.pckownz: Nekem jobban megérné a heti 2x2 sör, mint egy csaj. Számomra nem éri meg a végeredményt, a rendkívűl sok energiát még kamatostul sem tudná "visszatéríteni".
nixx-21: Hajrááá!
No, jóccakát mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Yup-yup
csendes tag
válasz westcoastog #21754 üzenetére
Az Isteneknek biztos van valami céljuk velem , hogy 2009-ben 6 óra alkohol mámoros kómából visszahoztak szilveszterkor na az majdnem halálos volt ...
[ Szerkesztve ]
gabi vagyok
-
Varoz
addikt
válasz Yup-yup #21755 üzenetére
Piázik?! Hát akkor én is hülye vagyok....
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
Látom megy a beszélgetés, nekem pénteken nincs suli mert kiadták azegész kolit , így nekünk nem kel bemeni ,pedig csak 30km-re lakok. Ha minden igaz holnap után jön a momó
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #21768 üzenetére
Jó lesz már, először is értettük.
Tudom amúgy most kicsit hibás a PH!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Na lépek.
Jó éjszakát!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Egy kis takarítást kértem. Nem tudom, No-kia hogyan hozta össze...
-
nixx-21
őstag
eddig jó benyomások...kinézetre adja a laptop.
kérdés....64 vagy 32 bites win7 legyen?
áhh 3+1giga VRAM mellé mégelég a 32bit
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
csók bridlingtonból.
Tegnap megjöttem rögtön melóztam, hogy....kaptam 5fontot.
Nemsok. De ha naponta kapok enyit, vagy többet.
Sok olcsó cumó van itt. Kaja, technikai cuccok.... Az itteni tesco nagyon jó. Már vettem 1fontért sim kártyát. Vannak ám jó csajok is.
Itt az asus 3e pc 280font. De w7 home premiummal. Úgymár nem vészes sztem. Bár láttam márkátlan használt minipct 80fontért. Telok is filléresek. Unbeliveable!
Csak 1 nap szabad a 7böl. Ez van. Amint tudok, jövök.
Pusza nektek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #21776 üzenetére
Szia drága barátom!
Szóval pozitívak az első benyomások?
Kitartás!!!
-
-
- = Zk = -
félisten
Még pc boltot kell keresnem. Megnézzem mennyi az annyi
Meg a te ajándékodat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Tudtok valami jó progit amivel mp3-ba vághatok ki zenét egy avi alól? Konkrétan koncert dévédéből akarok csinálni egy Live albumot.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #21776 üzenetére
na ezek jó hírek
-
No-kia
addikt
Üdv! Megvettem a momót,de majd csak csütörtökön tom tesztelni. Zk:örülök h jó a hely,ha esetleg játékoknál látsz LFS licenszet akor szólj xd
-
törölt tag
válasz pckownz #21783 üzenetére
Közvetlen megoldást nem tudok, de töltsd le a VirtualDubot, majd nyisd meg vele az AVI-t, majd Streams -> Streamlist -> Save WAV, ekkor lossless WAV-ba menti a hangot (minőségromlás nélkül), majd XRecode-dal (ez ugyan egy régi verzió, de remekül működik, sajnos az újabb már fizetős...) át tudod konvertálni mp3-ba (vagy akár más formátumba). Ez azonban csak aviknál működik. Ha még csak DVD formátumban van, akkor AutoGK-val át tudod nyomni XviD aviba (Ebben is van VirtualDub).
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #21781 üzenetére
Agyon is csaplak, ha palackozott levegőn kívül mást venni merészelsz nekem!!!
De komolyan ám!No-kia: Live for Speed?
MAI ZENE: Mt Eden - Daniel
Nagy kedvencem lett az előadó, fantasztikus az album.És erre örjöngtünk ma: Mt Eden Dubstep - Prodigy : Omen Igazi autós zene, lent megrengettem a hifivel a házat. Az a basszus valami brutális...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
ezt már szeretem mikor vezetékesen vagyok összekötve ilyenkor érdekes módon le tudja adni a netsebességet.....
0as ping....tessék.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #21786 üzenetére
Na nekiálltam, de hibába ütköztem.
VIDEO FORMAT.........: XviD v1.2.2
VIDEO BITRATE........: 1794 kbit/s 2pass
VIDEO RESOLUTION.....: 656x368 (resized by Lanczos)
VIDEO FPS............: 23.976
VIDEO QF.............: 0.310
AUDIO FORMAT.........: AC3 @ 48000 Hz (5.1)
AUDIO BITRATE........: 640 kbps CBR
AUDIO LANGUAGE.......: English
Most akkor milyen codecet kéne nekem feldobni? -
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
Igen az, bár más megoldás ís jo lene,ha tudsz pü jöhet
-
pisti88+
senior tag
Tiszteletem uraim!
Lehetőségem nyílik a sokat próbált jol bevállt gtx280-al elcserélni egy MsI 4890 cyclone oc-ra... kérdezném én hogy minden elfogultság nélkül, mint szakmabeli emberek szerintetek gyorsulás lessz e a dologbol avagy feleslegesen strapálom magamat? Minden építő hozzászólást megköszönök!Pisti -(*_*)-™
-
WesTM
őstag
válasz pisti88+ #21799 üzenetére
Szerintem gyorsulást nem fogsz tapasztalni, kb. 1 szinten van a 2 kártya, hol az egyik jobb, hol a másik. Esetleg majd a jövendőbeli dx10.1 címekben veheted hasznát, esetleg kihasználva a kártyában levő elég durva tuning potenciált, szert tehetsz még egy kis + teljesítményre.
Én nem biztos hogy cserélnék a helyedben.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest