- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi hangfal építés
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #21500 üzenetére
ettől a csajos videóktol tudok a falnak menni....
501:...holvan? mi az ellenszer?..segítség...
rtl hiradóban volt?....nemtom miaz
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #21502 üzenetére
pedig ált műv, z egész világ használja h "oké", és igen gyakran
éldául sose tudtam honnan jön, meg minek a rövidítése
most már ezt is tudom
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #21503 üzenetére
.....
én elvoltam nélküle" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #21504 üzenetére
pedig azt hittem leállítottad a viedót és közbe találgattál, ahogy a tanítónő mondta
a youtube segítségével ingyen nyelvtanárnőd és személyi edződ is lehet [link]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #21505 üzenetére
ennek nem az a lényege, amit mutogatnak. ennyi....
ha ilyen érdekel, lemegyek bádizni....vagy végső elkesredésemben veszek egy wii-t sport játékokkal
am leállítottam, de közben azon tanakodtam, hogy mekkora adagot tudnék a mellei közé lőni.... de elég a disznóságokból
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #21506 üzenetére
tudtam h ezt mondod, rossz a mentalitásod, ahelyett h azon képelődsz h a mellei közé spriccelsz, inkább az angol nyelvre koncentrálnál
ha pedig olyat akarsz van tutibb is
pedig manapság az angol nyelv fontos, és vele gyakorhatnál
ezt láttátok már? elnézést aki nem szereti[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #21507 üzenetére
angolt minek erőltessem a jotyúb előtt?...
szombaton megyek angliába egy évre melózni. az elég lesz. és jobb. élőben minden jobb....
a klipp faya. nem látam még. nagy rammstein fan vagyok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
reggelt
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #21509 üzenetére
szombaton megyek angliába egy évre melózni. az elég lesz. és jobb. élőben minden jobb
sok sikert hozzá, én már voltam kint 4 hónapra England-ba dolgozni
mit csinálsz és kiel mész?
egyébként aki németet és angolt szeretne tanulni és nem veti meg a rammsteint
írja be hogy "rammstein making of" és az összes rammstein clip előjön h hogyan készült+interjú
nah ezzel is lehet gyakorolni, hisz amit éppen németül nem értenél alá van írva angolul, ráadásul még érdekes is[link]
én németül és angolul tudok felsőfokú szinten, úh én csípem ezeket a "making of viedókat"
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #21509 üzenetére
egyébként én Ausztriába mennék ki szívesen dolgozni, mondjuk Bécsbe
Hűtés/Fűtés technikus nagyon keresett ott és igen jól megfizetik és megbecsülik
ráadásul Ausztria itt van egy köpésre, nem hanyagolom el a hazát, hétvégente tuti hazajövök
de Anglia! a ködös Albionból nem lehet ingázni
ez már nem mell, hanem fegyver![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #21511 üzenetére
köszönöm
ismeretlenekhez, de egy magyarsrác van ott. pizzázó.
nekem a how its made videók jönnek be....
jah, megvan a SoC...üzenem fórumtársamnak, feljebbi hsz-ére
nagy átcseszés ez az online kedvezmény...
a játék boltban 2990. online 2690.....de a házhozszállítás 950 forint....vagy elszámoltam magam?
jah, hogy a SOC drágább, mint a clear sky[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #21513 üzenetére
990, és akkor mivan? nem szaladhatok fel pestre 2 játékért
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #21514 üzenetére
De ha kettőt rendelsz akkor is 950 a pk, és már 2x 500forint megtakarítás az árból, szóval akkor pont egálba vagy a boltival.
-
pckownz
őstag
Hiba – modul neve: atiumdva.dll
Ez WTF?!
Folyamat ezzel fagy ki a CoD2. -
WesTM
őstag
Sziasztok legények!!
Rohadjon meg a hó, rohadjon meg az iskola, nem hiszem el hogy ennyit kel rohanni.
Hát kezdek puttána állapotba kerülni.Na de nem baj, itt egy kis:
MAI ZENE: Dobenbeck feat. Joanna - Please Don't Go
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #21514 üzenetére
semmi. milegyen?..
azt eredetileg offba akartam tenni, magam végett. de lejártam....noh. repjegy megvan. indulásra készen....könnyek visszatartva
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #21520 üzenetére
nembaj holnap már a kezemben lesz enmszámít már semmi
szombaton mész? -
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #21521 üzenetére
igen
7:20-kor start...
5re kint kell lenni...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #21524 üzenetére
nekem tökmindegy csak legyen már valami mozgás.
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #21526 üzenetére
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #21522 üzenetére
Berényben készül valami Barátom!!!
De semmi többet!
A holnap viszont olvasásig!! Jóéjt legények!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
reggöt reggölt!
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Bluegene
addikt
jó napot!
-
No-kia
addikt
nah én is itthon, mindjárt írok eg yhosszú heti beszámolót, mert kurva jó hét volt és megkell osztanomxdxd hogy majd később is meglegyen jöv héten meg veszek egy MOMO-t kockulni
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
Sziasztok!!!
Drága Zk barátom, fogynak az órák, lassan már a gépen ülsz, pikk-pakk el fog telni ez a pár óra. Jókívánságaimat már átadtam neked, tudod hogy itt leszek ha valami van, de berényi cimboráimra ez ugyan úgy érvényes mint rám. Ezért egy kis semmitmondó aprósággal igyekszünk elköszönni tőled ideiglenesen, természetesen csak a következő látogatásodig.
Szeretettel tőlünk-neked!
Papikám egy kalappal, aztán ne felejtsél el valami angol menyecskét hazahozni!!!
Az első utad pedig remélem ide fog vezetni!
Szeretettel: Jászberényi alakulat, és a Berényi Betyárok!
-
WesTM
őstag
Mai zenét külön postolom, szintén Zk barátomnak szól, reggel ki fogok nézni az ablakon!
-
- = Zk = -
félisten
erre nem lehet mit írni ...
lementem a képeket, és telón magammal viszem ......
nem jutok szóhoz. el nem tudtam képzelni, mi lehet az a meglepi. sikerült meglepni.
kevesen tudnak, de azoknak sikeresen......mindenkit ismerek akik aláírták?...pl a Flórán meglepődtem. de sztem nem AZ a Flóra...vagy de?...
a csilla pl melyik csilla?....látom az osztály is jelen volt ....nagy respekt nekik is ....
ééés köszönöm a zenét (is)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nah jólvan drágáim, én elteszem magam lassan.
koránkelés van holnap....majd valahonnan valamikor jelentkezem.
akit tudok, iwiwen zalkatok majd. akik ismerősként megvannak, persze.hegyibeszéd most nincs, mivel Ti sem vagytok sehol...
Dicsértessék az Úrban!......
Zk apátok egy időre kijelentkezik a PH-ról.....
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #21539 üzenetére
sok sikert kivánok anynival több pénzt tudok elinni ha hazajössz
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #21540 üzenetére
mennyivel?..ezt nem értem.
hacsak nem azt hiszed, majd én tejelek, míg te vedelsz....mert akkor benézted.
hazajövök, lerendezem a jónépet, és utánna rögvest megkereslek, és bucira verlek. akárholvagy akármit csinálsz...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #21539 üzenetére
Adjon Isten Zk!
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #21543 üzenetére
Sok sikert odakint
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #21541 üzenetére
Ja sok sikert, és teljen jól kintléted!
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #21543 üzenetére
halilalipapi.
királyvolt az edzés...
hááát ZK barátom...remélem azért miharamrabb jelentkezel
és engem majd facebookon zakalss iwiw-re 2 havotna járok...[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #21538 üzenetére
Haza este drág barátom, 24 sör 4 emerre elosztva ,kissé szét vagyok esve,
Nem a a flóra,m ő az én kis tündér osztáytárs Flórám, szeretjük imádjuk.
Drága Barátom, reggel felkelek, IMÁDLAK! (L)
(L)(L)(L)(L)(L)
-
No-kia
addikt
kicsiit félreérthető
faszom, haverom kitaláltah takarodjak egerbe a köörcsarnokba aerobik táncot vagy mi a faszt nézni, aztán ismerkedünk, meg LAN party van a plázában, oda is bemegyünk, de csak CS,Warcraft van
bár úgy sincs jobb dolgom, így legalbb végig hülyüljük a napot
-
pckownz
őstag
A gecibe, szakad a hó
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Asus használt laptop 15,6 lcd, 2GHz proci, wifi, internet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Bea-fon SL250 nagyitelefon eladó garanciával.
- Sony Bravia 43" 108cm android smart tv
- AKCIÓ: Core i7-EliteBook 8540w Workstation-8G DDR3-128G ÚJ SSD-Quadro FX 88M Grafika-Olcsón eladó.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest