Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40118 üzenetére
Legalább mindenki azt ért bele, amit akar.
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40116 üzenetére
Szándékos vótam.
-
geprombolo
őstag
Azért ha valaki megdobna egy 5870-essel, nem utasítanám vissza. Előbb-utóbb meglesz (na nem a megdobás, csak a kari), de most nem futja rá, meg amúgy sem gémelek csak heti 1 órát
. Vagy még annyit sem. Nincs időm a család mellett.
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #40059 üzenetére
Hát nekem jó! Crysis 2, SWTOR, meg a sok régi. ja, meg Skyrim! Mindjárt tolom is valamelyiket
-
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #40008 üzenetére
Háh! Megtunyingóttam a videjókarit a Mesiafterbörnerrel! Aszongya levettem 500/500-ra a 775/950-ről. A ventije csak néha megy, így 61 fokos perpill a drága 4870XXX. Na jó, gémelni ott van a másik beállítás, a 800core/1000mem beállítás
Bios mókolás kilőve, jó ez így!
Még lejjebb toltam: 400/500! Még megy! Mindjárt kipróbálok egy jutyubot.
Juj, ezt rendesen viszi 1080p-ben! Nézzétek meg! -
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40044 üzenetére
A virtuális memóriát inkább tedd ramdiskbe, az is nagyot dob a sebbességen azoknál a progiknál, amik csakazértis használják, akármennyi memóriád van. Na meg a tempet érdemes még szintén a ramdiskbe űzni, sokat számít. Én így csinálom, SSD, meg ramdisk.
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #40017 üzenetére
Nekem is kell! Hó árujják esztet? Hárem napos akksi, ez már biztosan energiacellás!
Heccsát!!!!!!!
-
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #40008 üzenetére
Szóval akkor inkább hagyjam? Jó
-
geprombolo
őstag
Srácok, az ati 4870 topic kihaltnak tűnik, ezért itt is megkérdem:
"... Az XFX 4870-esemet szeretném frissíteni VGA bios szempontjából. Olvastam valahol, hogy az XFX nem túl régi játékos AMD téren és a biosaik sem éppen tökéletesek. MIlyen biost tegyek fel, hogy lehetőleg megmaradjon a gyári tuningfreki (XXX verzió), de alapjáraton lehetőleg minél alacsonyabb frekire menjen le és még stabil is legyen? Tegyek rá mondjuk egy Sapphire firmwaret? És főképpen: hogyan és mivel kell csinálni, hogy ne fussak bele egy szép színes tégla előállításába? Valami szájbarágós (na nem pont lépésről lépésre) leírást kérek, mert alaplapi biost már flesseltem, de az más."
Köszi -
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #39958 üzenetére
Akkor a saját bringámat már meg sem mutatom....
Ruszki félverseny vázon egy másik ruszki villa, duplafalú peremek, kínai agyak, német váltó, nemtommilyen fékek, Csepel ülés. És az elmaradhatatlan versenykormány ki tudja miről....
-
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #39888 üzenetére
Radeon Radeon Radeon foreva!
Egyszer volt nvidia karim, azóta eltelt 13 év...
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, az XFX mennyire nagy, illetve mennyire megbízható márka?
-
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #39877 üzenetére
Kösz nem, alig erősebb a jelenlegi 4870-esemnél. Legalábbis a papír szerint. Vagy mégis?
Győzzél meg!
-
geprombolo
őstag
Jujderég voltam itt!!!!!! Szerintem már a kutya sem emlékszik rám. Sebaj. Volna egy gyors kérdésem: adott ez a kari, az említett egydugós működés nála fícsör, vagy hiba? Merjem megvenni? Nem fog bexarni? Köszi
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #39231 üzenetére
Köszi. Még jó hogy rákérdeztem, nekem még 12.6-osom van, kicsit elavult.
Remélem nem lesz gyengébb, mint a mostani, mert a SWTOR igencsak igényes kéri a teljesítményt... -
geprombolo
őstag
Sziasztok srácok, de jó megint itt! Valaki meg tudja mondani hogy melyik a legújabb használható Radeon driver HD4xxx kategóriában? Köszi
-
geprombolo
őstag
válasz
#19617792 #38987 üzenetére
Nekem alapból nem jön be, de nem ez a lényeg. Nem a grafika miatt nem tetszik, hanem csak úgy, mert nem és kész. (pontosabban nem is érdekel a játék, így szegénynek esélye sincs nálam bejönni...) Viszont feltettem az Optifine-t, meg a launchert vagy mit és sokkal szebb is lett, meg végre nem laggol! A gyerek boldog lesz, egy óra múlva viszem át neki a gépet. Szóval köszi mindenkinek a segítséget!
LWJGL: szóval elég lett volna ezt feltegyem a fullos java helyett? Mostmár mindegy, egy hónap múlva úgyis megint nálam lesz a gép, a gyerek megint hazavágja valami cuki vírussal. -
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #38974 üzenetére
Köszi, találtam megoldást, egy srác csinált valami custom .inf filet amit be kellett rakni egy adott driver verzióba. Az infet megadtam eszközkezelőn keresztül a driverfrissítőnek és csoda! felment a driver. Aztán futtattam a telepítőt és felment a catalyst is. Mostmár csak azt nem tudom, hogy a Minecraft miért laggol épületeseket és a Frozen-bubble miért olyan lassú? De a lényeg, hogy a 12 éves gyereknek menni fog a GTA San Andreas.
Erőszak rulz!
°˛#38978 Westc: kapcsold be a tévét.
Egyáltalán nem fogod hallani a gépet. Ja, és a tévé olcsóbb mint egy asszony, nekem elhiheted!
-
geprombolo
őstag
Srácok, bajban vagyok! Egy kissrácnak a gépe van nálam, a lényeg: P4-es 2,4-es proci, Abit 4x-es AGP-s alaplap, benne egy barom HD2400 Pro AGP kari. A gond az, hogy az isten kincséért sem hajlandó a telepítő feltenni sem a drivereket, sem a Catalyst CC-t. Lefut a telepítő, aszongya minden oké, de mégsem. Ja, win7/32. Van valakinek 5lete gyorsan? Mielőtt beledilizek.
Ja, próbáltam eszközkezelőből frissíteni a drivert, aszongya naprakész! Pedig 2007-es!
Ja, és a win szűz -
geprombolo
őstag
válasz
pckownz #38958 üzenetére
Az állat azért vadászik, mert éhes. Kivétel a tigris, meg még egy-két szórakozásból IS ölő faj. Az ember viszont szinte már CSAK érdekből öl, nem pedig éhségből. Na itt a nagy különbség, ezért van az, hogy el kellene gondolkozzunk, hogy büszkék legyünk-e arra, hogy embernek születtünk...
Jó, most jöhetnek az ellenérvek, hogy az állat még rivalizálásból is öl, méghozzá saját fajtársát, de azt is csak a kaja miatt! Ő tudja, hogy mekkora terület az, ami kitermeli neki a betevőt és ha a betolakodó nem megy el önszántából, akkor az is kaja lesz. Ilyen egyszerű náluk. -
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #38951 üzenetére
Miért?, legalább őszinték! Díjazd ezt bennük. Nem mintha én örülnék, hogy atommal fenyegetőznek...
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #38882 üzenetére
Hát igen, aki tud az tud!
Ja, egy i5 többe fájna nekem, mint amennyit az egész gépem ér. Szóval ez inkább csak elméleti kérdés volt, mert úccsincsen annyi pénzem. na meg kéne egy másik alaplap is, ami nem lehetne kisebb tudású, mint a jelenlegi.Ja meg a memória is le lenne akkor cserélve. Szóval majd pénzhez egy hétre.
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #38880 üzenetére
Hali!
De gondolom ott még nem tartasz, mint a Micros@ft, hogy feltalálták a szoftver nélküli hibát...
Tudtok nekem olyan weboldalt mondani, ahol összehasonlítják a procik számítási teljesítményét? Gondolkodom azon, hogy lecseréljem az E8400-amat, de olyanra szeretném, ami legalább háromszor gyorsabb, ha már csere... -
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #38482 üzenetére
Mekkora ennek a 9 centisnek a hangja? És mit tud a kari?
Ja, és rendesen felfér a bordára a két nyolcas?
-
geprombolo
őstag
válasz
#19617792 #37491 üzenetére
Érdekes, amikor elkezdtem vele tolni, akkor még nem szaggatott, aztán frissítették és vége lett a virágos nyárnak. Lejjebb kellett vegyem a grafikát, hogy elviselhető legyen a szaggatás. Azóta ez van. EA Games... marha jók!
De a játékot nagyon szeretem, amikor tudom, tolom.
-
geprombolo
őstag
válasz
#19617792 #37478 üzenetére
Tehát akkor gémelésnél határozottan hasznos a minél szélesebb memóriabusz, igaz? Aztán még persze fontos a generáció, meg a mindenféle órajel. Jól értem?
Ja, láttam egy olyan összehasonlítást, hogy az 5770 és a 6770 ugyanazokkal az adatokkal rendelkezik, akkor mitől jobb a 6770? -
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #37470 üzenetére
Köszi, bár nem sokkal látok tisztábban. Mondjuk egy 4670-es és egy 4870-es között volna érezhető különbség?
-
geprombolo
őstag
Szevasztok! Srácok, a vidkariknál melyik jellemző számít a legtöbbet? Olyant hallottam, hogy a memória sávszél a legfontosabb, gémelésre legalábbis. Mondjuk van két vga, amik csak memória sávszélességben különböznek, akkor a szélesebb érezhetően gyorsabb lesz? Mert nézegetem itt a dolgokat, a radeon 3850 hasonló számítási kapacitással rendelkezik, mint az én 4670-esem, de a memóriája 256 bites. Akkor ettől ő gyorsabb lesz, mint az én drágaszááágom?
Feltehetem a kérdést úgy is, hogy a sávszélesség mennyire fogja vissza a kari teljesítményét? -
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #37452 üzenetére
bééébiiiii!!!!!!!!!!
Jó reggelt mindenkinek, főleg azoknak, akik már melóznak -
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #34682 üzenetére
Köszi
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #34617 üzenetére
Hali mindenkinek!
Hogy lehet a STO-ban megkeresni a Magyar Flottát? A fiam csatlakozna. -
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #33649 üzenetére
Képzeljétek, ezek valamit nagyon elkúrtak az 1.4-es patch-csel. Tele van vele a fórumuk. Remélem hamar megoldják...
-
geprombolo
őstag
szép reggelt a népnek!
megőrülök a SWTOR-ral! Három napja, amióta felnyomták a gépre az 1.4-es peccset, azóta kénytelen vagyok kikapcsolni a sédereket (shader complexity) teljesen, mert különben rettenetesen laggol. Így meg úgy néz ki a sikált kerámia, vagy fém padló is, mintha linóleum lenne, semmi tükrözés. Most mi a frász van? Ráadásul ezzel egybe van kötve az árnyékolás is, az is nulla. Most ez driverhiba, vagy a pöccsel rontottak el valamit?Minden más maxon van és szépen megy, semmi hiba.
-
geprombolo
őstag
Muszáj volt megosszam veletek, mert hatalmas!Nem az enyém, a képet úgy kaptam.(még mielőtt bárki kérne egy ilyen kotont
)
-
geprombolo
őstag
nekem is! Ki is vágom a gépből a procit és ezentúl uborka fog működni helyette!
Na jó, lehet hogy valami AMD proci 6 GHz-re húzva és unlockolva mind a 12 magja
ezt az ürgét érdemes megnézni! -
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #33536 üzenetére
ha az Inteltől töltöd le, akkor igen, de van ARM-os is, ha a mobilodat akarod tesztelni.
-
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #33534 üzenetére
nem tudom, speciel procikra tervezték, de gondolom találsz információt a neten, ha ráguglizol. A gpu mérés engem is érdekelne, ha találsz valamit, szólj nekem is!
egyébként ez a proci nyers erejét méri, lebegőpontos számítások mennyiségét/másodperc -
geprombolo
őstag
Ma leteszteltem Linpack-kal a gépemet, 21,9 Gigaflops az eredmény. Proci E8400@3GHz. Kíváncsi volnék egy közepes i5-ösre, az mennyit teljesít
. A számok alapján vajon megéri-e váltani?
-
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #32491 üzenetére
Hol a plecsni a melledről? Beam up! UP! UUUUPPPP!!!4négy
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #32314 üzenetére
De azok a rákok csak az ő fantáziájában élnek! Persze ez még nem akadályozza meg őt, hogy a körülötte lévőket a (nagyon) közeli halálával zsaroljon...
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #32307 üzenetére
Basszus, nem lehet könnyű dolgod vele!
Az enyém agyilag van leépülve, pedig intelligens, okos ember volt. Most meg minden évben valami más rákot talál ki magának, jelenleg lábrákja van.
A tüdőrák volt az első, akkor még nagyjából ép esze volt, azóta eltelt vagy 25 év. Már józanon sem beszámítható. Már ha eléri a józannak nevezett alkoholmegvonásos állapotot, mert mindig azon van, hogy ezt elkerülje, mert felejteni csak szesz társaságában lehet. De már azt is elfelejtette, hogy mit is akar elfelejteni.
- = Zk = - A szesz marha alattomos jószág, mire észreveszed, hogy a hatalmában vagy (HA egyáltalán észreveszed), már rég késő. Ha az államnak nem volna a szeszből akkora haszna, tiltaná, mint a többi szart. Részemrőla szesznek és éljen a szex!
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #32226 üzenetére
Teljesen világos!
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #32120 üzenetére
UP! PÜ ment
-
geprombolo
őstag
A gépemen elszabadult a pokol! A borg gömb rátámadt a Halálcsillagra!
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #31924 üzenetére
Ja, már akinek. Minnyán mék dógoznyiiii!!!!
-
geprombolo
őstag
Jóreggelt!
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #31659 üzenetére
Itt futott el vele a kutya a ház előtt...
-
geprombolo
őstag
Mást is zavar. Engem is, de túlteszem magam rajta. A lényegre koncentrálok. Bzsüüüüüüü!!!
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
Ebben is benne van a szöttemba...
Jó a kannás, veszel csapvizet és beledobsz egy tabit, már kész is a szupiiiii kadarka, vagy otelló, vagy amit éppen tetszik. Kit érdekel, hogy másnap széthasad a fejed?
dzsatubé rulez! -
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #31426 üzenetére
500 giga videjó memória? Next-next-next gen kari!
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #31232 üzenetére
U.S.S. Icerock II! Jó lehet
Én most tartok a legelején, végre egy kis meló kétlábon, már elzsibbadt a seggem a kapitányi székben. Leküldtek a mittoménmilyen bolygóra kis csihipuhira. -
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #31005 üzenetére
Én is azon gondolkodom, de elég érdekes lenne geprombolo névvel ha csaj lennék. De ki tudja?
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
válasz
#19617792 #30835 üzenetére
Nincs bizony! Pontosabban játékon belüli email nincs, ami tulajdonképpen a privi. Majd küldök róla egy képet, ha otthon leszek. Meg olyan dolgok vannak, hogy nem tudom a zsét végtelenig gyűjteni, hanem valami 20000 creditig csak (az nem sokra elég), meg a polcaimra csak 30 féle cucc fér, amit csak úgy tudnék bővíteni, ha megveszem a gémet. Meg sok kihívást nem érek el, mert az a fizetősöknek van. Soroljam még? De a tegnap láttam, hogy nagyon olcsón meg lehet most venni, valami 19 dolcsi, vagy ilyesmi. Lehet, hogy megveszem. De nem biztos, mindenképpen megvárom, hogy ősz legyen és lássam mit tuningolnak a játékon és mi marad...
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #30818 üzenetére
Nemár, a STO csak 10 giga? Akkor hamar lesz szabad helyem. Valahogy amikor megláttam, hogy a SWTOR-hoz 25 giga kell, leestem a székről. Aztán másnap kora reggel bekapcs és leszed
. Estére már meg is volt az első karim. Nem volt rossz, csak elsz@rtam a nevét, átnevezni meg nem lehet.
És hogy talállak meg? Mert swtor-ban nem tudok free-ként privit írni, csak szemtől szembe csevegni. Hátha megváltozik ősztől ez is! -
geprombolo
őstag
válasz
FireKeeper #30803 üzenetére
Akkor jövök! Bírom a jó arcokat!
Csajok vannak?
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30782 üzenetére
Ha bevesztek...
-
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #30554 üzenetére
Az jóóóó, vajon miben kotyvaszthatják a teszkós energiavackot? Kondérban? Reggel energiaital, délben paprikás, este mogyorós diákcsemege. Beszarás!
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30549 üzenetére
Valamikor az (is) szerettem volna lenni, de nem vagyok az. Szobafestő vagyok, meg rádió-tévé szerelő, meg melós a Suzukiban.
Westc: akkor elméletileg tényleg lehetnék az apád.... -
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30546 üzenetére
Szeretjük egymást és kész. Mindkettőnknek vannak hibái, mint mindenkinek, de el kell nézni éppen azért, mert senki nem tökéletes. Ez a boldogság titka szerintem meg az, hogy ha már egyszer maegvan, akkor éltetni kell azt a szerelmet, nem szabad hagyni tönkremmenni.
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #30543 üzenetére
Hány éves is vagy? Én 39. Basszus, mindjárt 40, aztán jön az 50, 60, 70....
Ł-IceRocK-Ł: méghogy ő szegény! Szegény én inkább, nem? -
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #30524 üzenetére
Ne görcsölj már annyit! Nekem is az asszony akkor lépett be az életembe, amikor a legjobban nem számítottam rá. Tényleg! Egyszercsak ott volt és ennek már nagyon sok éve. Nagyon. Majdnem 20!
Szerk: én még most se látom a jövőt, de már megszoktam hogy nem árulnak kristálygömböt sehol -
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #30454 üzenetére
Tőlem nem is vagy messze! Elindulok a visegrádi úton oszt mire észbekapok, már nálad is vagyok!
Na jó, az nem ma lesz, ne izgulj, krumplipaprikást még nem csináltad meg, én meg most ebédeltem
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30426 üzenetére
Jaja, amivel halat szoktak mérni
, olyan akasztóssal.
-
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30424 üzenetére
Igen, a 180 mázsa az csak 18 kiló.
Számolja ki ha nem hiszi! -
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
válasz
#19617792 #30362 üzenetére
Igen, épp a tegnap olvastam, hogy f2p lesz lvl 50-ig! YESSSS!!!!! Addigra minden karim állig fel lesz fegyverkezve mindennel, ami a lvl15-nél elérhető ingyéééé. Tegnap alkottam egy sith karit is, majdnem pofánvágott a mesterem, hogy nem az ő szája íze szerint végeztem ki a rabokat
. Jó kezdet!
De megígértem neki, hogy nagyon okos és szorgalmas tanítvány leszek.
A jó oldalon meg az első karimmal elértem a max lóvét meg max XP-t, ami még lvl15. Szóval amikor bővítik a cuccost, akkor 5 XP elég lesz a lvl16-hoz!Vagy még az sem, hanem amint belépek, ugrok egy szintet.
És de jó lesz, amikor onlány tolom a fiúkkal csapatban a rancorok meg egyéb jóságok ellen!
Lassan kezdek azon csodálkozni, hogy ez a gém hogy fért bele 25 gigába!!!Először soknak véltem, de mostmár látom, hogy ez lehetne több is.
Varoz: grat a jogsihoz! -
geprombolo
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30307 üzenetére
Ki tudja? Még nem válaszolt.
-
geprombolo
őstag
válasz
westcoastog #30302 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest