Hirdetés
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videószerkesztés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gyárilag tuningolt Intel PC-k tűntek fel Kínában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Reggelt!
No-kia: A viccnek van alapja. De nem csak a Hondákra igaz.
Minden nagy fordulatra (és ezáltal nagy teljesítményre) kihegyezett motor nyomatéka picsa...ez igaz.
Pl. ott van a kis RC-Car.
40 ezret forog, 3,5 ccm- 2,5 lóerő.
Lehet, hogy majdnem olyan erős mint egy Simson...de ha beleraknád egy Simsonba azt a kis motort, meg se mozdítani...nyomaték sehol. -
No-kia
addikt
egy hszembe került és itt van mindenki
meglestem a transformers 3-t moziban, felraktam hátra a téligumikat és végig rongáltama várost mindenhol keresztbe , jópárszáz ember hallhatta ma gumik tapadásvesztésének a mennyei hangját
haverom csak kapaszkodott a majrévasba és ennyit mondott: remélem egyszer azért benő a fejed lágya
-
westcoastog
veterán
nem
-
Varoz
addikt
Mi van, most meg minden ki előjött?
IceRocK
Azért nem teljesen alaptalan.
Ja és hozzáteszem nagy Japán autó fan vagyok, kérdezd csak meg Jocc-tól. -
No-kia
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2190 üzenetére
szerintem kurva jó, megfogták a kisebb motorokból adódó gyengepontját és sarkítottak ennyi, erről szól a vicc
-
westcoastog
veterán
estét.
-
No-kia
addikt
- Apa, tudod mi az a forgatónyomaték?
- Nem fiam. Mi az?
- Ja persze. Megint elfelejtettem, hogy Hondád van. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Reggelt!
-
pckownz
őstag
Fagyi barátom meglepett.
Följött pécsről kocsival, kát napra
Görbül az esteeeeeeeeeeeee -
koshmar
addikt
Estét!
WesTM: 2180)
-
WesTM
őstag
Lány (szívműtét előtt):Holvan Ő?
Apa:Mindjárt behívom!
Fiú:Szeretlek!
Lány:Én is!
-
Műtét után.
-
Lány:Hol van Ő?
Apa:Hát nem tudtad hogy Ő adta neked a szívét?
Lány:óó Istenem.. :'((((((((((
Apa: Csak vicceltem, elment szarni.. -
F34R
nagyúr
nekem is van még mini me képem bár nem mutogatom nagyon
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Meló vége mára, a héten nem tudom mikor megyek még. de legalább holnap sokáig döglök
-
törölt tag
it looks good.
[link]
-
koshmar
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2158 üzenetére
Pedig az eső csak víz..sokszor mondják.
De akkor sem jó, amikor hozzád tapad a póló meg a nadrág, mert annyira ronggyá ázott...
-
koshmar
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2156 üzenetére
Neked is!
Megint esik...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó estét, mi a helyzet?
-
törölt tag
vótmá, de nem bírom letenni
Nightwish - The Poet and The Pendulum, egyik komment nagyon adja.
"i just looked up epic in the dictionary and this song was the definition of it." so true.
-
törölt tag
ami nemcsak nektek lesz undorító (SPOILER: nem túl megnyerő adottságokkal rendelkező nőnemű lények hiányos öltözékben erotikus tánc mozdulatokra hasonlító mozgást végeznek
), hanem nekem is az.
update: ez a top most lett übermegaállatjó, egyik jelenethez ez a zene társul, SPOILER: Snow Patrol - Chasing Cars feldolgozva egy ismerős számmal mashupban.
áááááááúúúúú, fáj ez a film.
-
koshmar
addikt
Napot!
Huh, leszedtünk vagy 25 kiló meggyet.
-
westcoastog
veterán
"megszólalt az inteles.... tudod miért kék az intel
chuck norrisnak egyszer fagyott le a 486, akkorát ütött rá, hogy azóta kék az intel"xDDDDDDD
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #2136 üzenetére
nekem is ő, le is töltöttem az összes filmjét az elmúltidőkben
van avgy 5-6-7
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2136 üzenetére
azt már tudjuk mit csinálnál vele, ha eléd kerülne ádámkosztümben.
más: i hate hdds, fucking IO limit...
-
No-kia
addikt
megnéztem a kellékfeleséget, jennifer aniston nemcsúnyul , szóval végig nézem az utobbi évek filmjeit amiben szerepel
-
Varoz
addikt
Napot!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép jó estét!
Mi a pálya erre? -
WesTM
őstag
-
törölt tag
válasz
westcoastog #2124 üzenetére
inkább telhetetlen.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #2117 üzenetére
ha a fcbga tokozáson minden egyes kontakt pontot lyuknak veszünk, akkor ezen 1224 lyuk van.
-
Varoz
addikt
Egy kis zene: Bastian Van Shield vs. Spencer & Hill - Cantina
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2119 üzenetére
még nincs meg azért mondom hogy így elmondás alapján ilyen, de ha megkapom akkor rakok fel képeket.
"amit tudok róla hogy ki van törve az aksi + rom is és a felső jobb sarok is a kijelzőn"
-
F34R
nagyúr
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2110 üzenetére
pénz, pia, HP Elitebook 2540p i7-tel.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2110 üzenetére
amit tudok róla hogy ki van törve az aksi + rom is és a felső jobb sarok is a kijelzőn
(#2111) westcoastog
oké hamarosan
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #2108 üzenetére
nem tom sztem nincs is steamem
nem játszottam én még TF-el
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #2105 üzenetére
majd tervezem de sokára jön le
+ az egeremen eltörtem a görgőt és azóta nem lehet rendesne használni
#2106) - = Zk = -
tudsz HP alkatrészeket ?
van egy srác én csak kamuboynak hívom, egy szarrámókolt notebookt odaadna csak le van rakva rendesen
-
westcoastog
veterán
kipróbálom ezt a team fortresst ha már ingyenes lett, valaki multit?
-
pckownz
őstag
Gyerekek, ha valaki az aláírásomban lévő "eszközre" tud eladót, az feltétlen szóljon
-
törölt tag
csak azt nem tudom, hogy hogyan keres rá, lehet, hogy fájlnév és azon belül release alapján, jó kérdés. amúgy van egy-két bugja, pl. meg lehet adni, hogy hova töltse a feliratot, appdataba, vagy a film mellé, de ha azt választom, hogy film mellé, az a beállítás nem működik.
ami tetszik benne, hogy félelmetesen gyors, és sd videóknál a "smart hq resizer" elég szépen felskálázza a videót.
-
törölt tag
sajnos nem, valami kínai felirat db-ből szedi le őket, angolt talált kb. mindenhez, olyanhoz, amihez még sehol sincs. pl Red Faction Originshez kerestem feliratot, nemhogy magyar, de még angol sem volt, mikor néztem, elindítom splayert egyből talált feliratot és jót. azt kezdtem el lefordítani, csak úgy a film 10. percéig jutottam, de meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest