Hirdetés
- Videószerkesztés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gyárilag tuningolt Intel PC-k tűntek fel Kínában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #3799 üzenetére
mit kiabálsz, kovács műhelyben nőttél fel ?
nah de mostmár óvatosan beszélj velem, mert lesz kapsz
sokan vagyunk te meg egyen köcsög
-
No-kia
addikt
-
F34R
nagyúr
és Linuxot hogy klónozunk ?
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3791 üzenetére
ha olvasnád is, látod, hogy 3x1, mert három progit mutat be.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3787 üzenetére
azokkal sem két klikk.
-
F34R
nagyúr
Zk
Migrate to OS , vagy Acronis True Image 2011
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3784 üzenetére
mit vártál? Norton Ghosttal még egyszerű is.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3782 üzenetére
[link] OS klónozás nem 2 klikk.
-
- = Zk = -
félisten
XP-t szeretnék klónozni. how? valakinek valami egyszerű ötlete?
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #3778 üzenetére
de arra Nokia nem mehetne
-
No-kia
addikt
király nap
Diával vásároltunk miskolcon, mert megitn megy szépségversenyekre
jobb volt mint itthon ülni
-
koshmar
addikt
Napot!
Na holnap végre elhagyhatom a megyét.
-
pckownz
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #3769 üzenetére
jó hát ja
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #3768 üzenetére
1,2,3 a 4 5 6, a 4 5 6 meg az 1, 2, 3
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #3767 üzenetére
hát az cink
....
de unaloműzőnek jó. igaz, gáz, hogy időben előre haladsz, de a film készítése visszafelé halad -
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #3766 üzenetére
Lehet leszedem én is és megnézem őket, csak táptalaj nincs a virágoknak.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #3765 üzenetére
kolegám is így hívott, mikor közöltem vele, hogy 1 hétvége alatt lezavartam mind a 6(?) SW filmet
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #3764 üzenetére
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #3762 üzenetére
kölcsönös
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #3760 üzenetére
egyikse, csak addig se trollkodsz itt nekem
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #3758 üzenetére
nah menj szépen és nézd meg a székleted, kösz
-
I'm Jocc
tag
Na, bevittem a deszkát, nagyjából 2 hét múlva jön az új, addig kaptam egy ilyen lapot. Konkrétan a videókártyám majdnem nagyobb, mint ez a deszka.
Majd ha viszem ezt vissza, akkor szétszedéskor lövök egy fotót, ha el nem felejtem.
Elég vicces.
Nembaj, addig megteszi.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3740 üzenetére
egy apróság és máris megfutamodsz.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3752 üzenetére
használható. MSI AB mindenhez jó, mert Rivatuner alapú.
-
- = Zk = -
félisten
az MSI AB használható Inno3D Gf 6800-hoz is? csak monitorozás miatt.
vagy Aida/Everest -
válasz
westcoastog #3749 üzenetére
AC-ket már többször ki akartam vinni, de amikor ennyi egybefüggő szabadidőm volt, akkor pont fesztiválozni + egyéb nyaralni voltam. Azóta pedig tényleg csakameló, nincs időm, s erőm játszani.
De haverom, illetve egyik PH-s ismerősöm (polonic) is áradozik róla, szóval egyszer tuti lesz belőle valami. GTA IV-el is így voltam: azt másfél év alatt játszottam ki
-
westcoastog
veterán
válasz
ittakary #3748 üzenetére
Az ac meg a stalker sorozat a 2 legnagyobb kedvencem, az ac történetének a komplexitása tetszik, ahogy a történelmi helyszíneket, személyeket beleszőtték egy ilyen történetbe, imádom, szóval, kijön az új ac, gép elől fel se kelek.
Hát egy kicsi sörhas itt is van, havertól kapom is érte a letolást, miért nem edzek.. -
válasz
westcoastog #3747 üzenetére
Akkor is, ha nem esik jól...
Én még BF3ra próbálom októberig rávenni magam. Előrendeltem, de még nem tudom mi legyen belőle: szorgalmi időszak kellős közepén jön majd ki, és én pedig megfogadtam, hogy ebben a félévben normálisan fogok tanulni. Nem akarok csúszni BSc-vel.
Ja és edzeni is le kéne majd járni szeptembertől, mert ez a nyári sörözések alkalmával begyűjött sörpocak nem éppen menő.
-
westcoastog
veterán
válasz
ittakary #3746 üzenetére
Én csak az assassins creed miatt nem merném lecserélni a gépem, azzal akkor is fogok játszani ha nem esik jól.
Nekem addig jó lesz ez a 75 centis kétajtósszekrény samsung batár tv amíg végleg el nem füstöl..
Na majd most szeptembertől lesz egy kis környezet váltás nekem, remélem jó lesz.. -
válasz
westcoastog #3729 üzenetére
Én így vagyok a komplett PC játszással... Adatlapomon ott van a gépem cakkumpakk, benne van nem kevés pénz, lehet találgatni mire használom. Segítek: nem arra amire építettem :/ Facebookozáson és filmnézésen kívül gyakorlatilag semmit nem csinálok, alig játszom valamivel...
Mondjuk itt az is benne van a dolgogban, hogy dolgozok (nyári meló), így mire hazaérek már nincs kedvem punnyadni a gép előtt: inkább berakok valami filmet, és befekszem az ágyba... Ezért is gondolkozok azon, hogy vagy lecserélem a monitoromat egy 26-27"-es példányra, vagy veszek egy külön 32"es LCD-t szobámba. Azt legalább használnám is :/ De ezzel együtt telefont is akarok venni, de amilyet akarok, arra valószínűleg nem lesz elég cash (iPöcs 4) Kb majdnem 2x annyiba lenne, mint a második helyezett kiszemelt: Galaxy S...
Illetve tököm kivan már azzal, hogy faterral már hetek óta, lassan talán már egy hónapja tervezünk venni egy TV-t, de lassan már többet lépünk hátra, mint előre: mire kiszemelünk egy modellt, kiválasztjuk az üzletet, addigra tuti, hogy elviszik előlünk, és így visszaesünk a START mezőre :/
Ja és a nőkből is elegem van, de ebbe már bele se kezdek...
-
koshmar
addikt
Az eddig legerősebb motor, amivel mentem, az a 350-es Jawa gépem.
Az 26 lóerő, 180 kiló, meg hosszabb is, mint egy ETZ, szóval ott az erőből egykerekezés szóba sem jöhet.
Ha egyesben lecsutkázod, és a fordulat eléri az 5000-et, akkor megindul, mint az állat, de túl hosszú és túl nehéz ahhoz, hogy megemelje az elejét. Inkább kipörgeti a 20 éves szovjet gumit...kavicson és fűben, aszfalton csak gyorsul.Persze ez a CR majd' 70 lóerő 102 kilós száraz tömegre, meg magas építésű is...de engem akkor is meglepett.
De ha mondjuk kipróbálnék egy CR125-öt, ami máris 42 lóerő, akkor nem lenne olyan furcsa...
Mondjuk én inkább egy CR250-est próbálnék ki...58 kétütemű lóerő.
Persze jöhet a KX meg az RM250 is, mindegy, csak kétütemű krosszmotor legyen. -
koshmar
addikt
Reggelt!
12-szer meg kellett néznem, mire elhittem, hogy egy CR500 tényleg ennyi gázra emeli az elejét...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3737 üzenetére
qrrva jumperes megoldás. faszom Ánusz. asszem ebből hamarost deszka csere lesz
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #3737 üzenetére
wave--t mutatja csak a kimenet baszakodik ? megpróbáltad a többi kimenetben is , a giga tudott egy olyat (szoftveresen ) hogy akármelyik kimenetbe raktad felismerte és az szólt.
-
- = Zk = -
félisten
qrrva élet, nem tudok hangot alávarázsolni. mutatja, hogy van hang, de nem jön ki a kimeneten
agyfasz ez az Ánusz deszka -
No-kia
addikt
de basszátok meg, nem állítottam azt h már pedig hazudtok
elhiszem nektek, esküszöm mintha egyeseknek az élete múlna azon amit ír
-
törölt tag
"melyik részen írtad le azt hogy eladás/hiábsodás arányról bezséélsz GLOBÁLISAN az alábbbi hszedben? és nem csak azt hogy tesódékhoz ezt viszik vissza a legtöbbet fáradt vagyok, lehet elkerüli a figyelmem "
tényleg fáradt vagy, mert ugyan abban a hszben nem volt benne, de korábban már nem egyszer volt róla szó és említette, illetve a PH!-n is van rá bizonyítás.
-
No-kia
addikt
"sztem " "mákom volt"
ezeket írtam, elég szubjektv szavak, kérdés?
"Akkor leírom még1x, én is arról beszélek."
melyik részen írtad le azt hogy eladás/hiábsodás arányról bezséélsz GLOBÁLISAN az alábbbi hszedben? és nem csak azt hogy tesódékhoz ezt viszik vissza a legtöbbetf
áradt vagyok, lehet elkerüli a figyelmem"A samut felejsd el, gyorsan, ha jót akarsz."
összeségében nem értem mikor jelentettem! ki a te teóriád ellenkezőjét
-
westcoastog
veterán
amnesia-val se esik jól játszani, ebből is kilépek pár perc után..
Nem normális is, egész nap megy a gép, de érdemlegeset nem csinálok rajta csak kattintgatok a neten... -
No-kia
addikt
válasz
ittakary #3726 üzenetére
Nem lehet hogy egy régi stigmáról beszél mindenki, amiko szidják a Samsungokat
én is erre gondolok, én az összes ismerősöm gépépt samuval építettem és egyikkel sincs gond
de itt ezt hiába mondjuk
vagy esetleg arányokat kéne nézni, hogy eladott/hibás milyen arányban áll egymással, az lenne az igazi
-
válasz
#19617792 #3721 üzenetére
Szerintem ez picit tőgység
Nekem világéletemben Samu vinyóim voltak, sőt egyszer elkövettem egy hatalmas hülyeséget, és használtan vettem az 1TBos HDDmet (f3), de még ezzel sem volt soha gondom. Volt egy SP2504C típusú 250GB-osom is, amibe beletoltam 1,5év+ üzemidőt, de még azzal sem volt semmi parám.
Nem lehet hogy egy régi stigmáról beszél mindenki, amiko szidják a Samsungokat?
-
törölt tag
válasz
I'm Jocc #3717 üzenetére
az SSD önmagában belassul (de - nagyon - sok év kell hozzá, illetve nagy telítettség, ezért kell mindig legalább 15-20% szabad hely), ha az SATA3-as, akkor nincs/nem lesz probléma vele. a TRIM funkció az SSD-nél jó ha van, illetve a neten terjengő SSD optimalizálási how-tokat meg el kell kerülni, sok bennük a hülyeség. mire elhasználódik az SSD, addigra úgyis cseréled nagyobbra. a lapcserét garin belül meg megcsinálhatod, ha kell, mert azt kötelesek cserélni, sőt asszem még a gari is újraindul.
(#3720) No-kia: nem véletlenül mondja, a Maxtorok után a legtöbb vinyó, ami elhalálozik, az Samsung...
-
törölt tag
válasz
I'm Jocc #3716 üzenetére
mindkettő jó. nem nézted eléggé, mert van ekkora és nagyobb is.
(#3717) I'm Jocc: az a SATA2-t érinti. a legelső, tesztre szánt lapok B1 steppinges PCH-t kaptak, azok jók voltak. később az Intel a gyártási költségek csökkentése miatt kiadta a B2 steppinges PCH-t, aminél viszont elszámolták a SATA2 vezérlő szigetelését, így a szivárgási áram miatt idővel degradálódik a SATA2 vezérlő teljesítménye, de 1-2 vinyónál még nem jelentős és nem fog hamar előidéződni. ennek javítására kiadták a B3 steppinget PCH-t, ami már jó, sőt, az Intel visszahívatta a még el nem adott lapokat javításra, illetve a gyártóknak (meg a boltoknak) "elrendelte", hogy a hibás B2-es lapokat minden további nélkül azonnal cseréljék. ha még B2-es lapod van (úgy lehet tudni, hogy nincs B3 stepping címke a dobozon), akkor azt ahol vetted ott kötelesek kicserélni. SATA3-at nem érinti a probléma.
-
I'm Jocc
tag
válasz
#19617792 #3714 üzenetére
Ja és, hogyan is volt az a Sandy Bridge-es SATA 3-as probléma? mert olvasom, hogy már vannak javított lapok, de nem értem, hogy hogy is van a probléma, mi a hiba, stb. Azt légyszi magyarázd el.
Azt értem, hogy valami lassulási probléma, de azt ugyebár nem kimondottan szeretném, hogy megveszem az SSD-t, aztán semmit nem érek vele, mert belassul.
-
törölt tag
nem, az öccse gépéről van szó, ahhoz elég még a 350-es FSP is. az ő nagy gépébe kell X6 + 6870, de neki amúgy is van egy 535-ös Enermaxa.
(#3713) I'm Jocc: külső vinyónak: A-DATA Classic CH11 500GB Fekete, SILICON POWER Armor A10 500GB USB Fekete-Sárga, SSD-nek a Kingstonok között nézz szét, jó ár, jó teljesítmény.
-
I'm Jocc
tag
Jóestét az Uraknak!
Jó régen jártam erre, kivel mi a helyzet?Én éppen tervezem egy hordozható HDD és egy SSD beszerzését.
De hogy melyikből mire lesz valami, azt nem tudom, először a hordozható cucc van kilátásban, az fontosabb lenne.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #3710 üzenetére
fsp 350 is boven eleg full load-n is.
mod jah hogy az x6+6870 akkor 450W az kell.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3706 üzenetére
450-es bőven elég volna, a kövi generáció meg inkább kevesebbet, mint többet fogyaszt.
a Codegen kérdéses, de a 20 pines táppal bőven működne az a konfig, még erősebb procival is...
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #3698 üzenetére
Annyi, hogy nagyon nagy teljesítményű procit nem rakhatsz bele, mert oda már kéne a plussz kábel.
-
F34R
nagyúr
vdpaut es mplayert valaki probalta innen , hogy mennek a hd filmek ?
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3704 üzenetére
a táp csere oké, a 20-24 átalakító felesleges. Asus? még szép, hogy elindul.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #3698 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Videószerkesztés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- Gyárilag tuningolt Intel PC-k tűntek fel Kínában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest