- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, megválaszolom a saját kérdésemet, hátha vkinek hasznára lesz még, szóval még mielőtt még macerásabb műveletbe kezdtem volna, gondoltam csinálok egy registry takarítást hátha, de semmi, aztán felraktam a legutolsó Directx 9 frissítést (2009marcius) ami megoldotta a problémát, azóta semmi vpu recovery, fagyás, bármi (teszt, játék) megy órákig rezzenéstelenül. Először alig akartam elhinni, hogy "csak ennyi" a megoldás, úgyhogy gyakorlatilag az utóbbi 2-3 napban folyamatosan ment a gép, hogy megbizonyosodjak róla.
-
szumo
senior tag
Azt a DEER tápot cseréld le mihamarabb. Sajnos az egy kalap kaki, és azon kívül, hogy 200-250 W -nál nem tud többet, még a gépet is tönkreteheti. A videókártya, mikor energiát kér, nincs miből. A következő lépés, hogy beállítod a bios-t. Majd jöhet a többi a winben.
Fenyő: Miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni, és ijesztegetni az embereket.
Bár én sem kezdtem jó hírrel, de az csak a tényeken alapszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged