- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Táp ventilátor csere
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Ez elég kemény...
A gép nem pittyeg, amikor elindul (asszem hosszú-rövid-rövid a videókártyahiba). Ha ez nincs, akkor valszeg a kártya jó. Az viszont megeshet, hogy maga a csatlakozó rossz (vagy a kártyán, vagy a kábel).
Másik lapban lenne érdemes kipróbálni, avagy ugyanúgy, ahogy egyszer már működött (régi hűtő).
-
katt777
félisten
Próbáltad kivenni, és +1x visszatenni? Hátha illeszkedési hiba. Esetleg újra megnézni újra a 3870-essel, aztán vissza az XT-t?
Nincs több külső tápkábel, és esetleg egy másikat tettél rá, ami rossz? Mert a tápodnak nem okozhat önmagában gondot. Gondolom, ha nem ad képet, az már boot-olásnál is így van, ugye?
Csak nem sérült a tápcsati rögzítése, azt észrevennéd.
Ha a hűtőd tetted volna vissza rosszul pasztázva, vagy ilyesmi, akkor tűzforró lene a kari, és akkor nem vsznű, hogy ext_pwr hibát jelezne.
Nincs valami sípjel, vagy ilyesmi? VGA kábel nem illeszkedik? Tudom, banális, de én jártam már így.
Vagy a lap asztrálisan átállt a 3870-re, és nem engedi vissza a régi karit.
Fogós kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged