- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
A 9.4-est raktam fel hozzá, de csak azért mert pont az akadt a kezembe, mivel a másik kártyámhoz adott gyári CD-n az van.
Ez a Sapphire 4670 GDDR4-es csak úgy mellékesen van nekem, mert olcsó volt és nem tudtam ellenállni neki(kéz alól, de új)!Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad!
-
kriszbon
őstag
A nem passzívról azt tudom mondani hogy halk és hűvös, mert van ilyen kártyám(csak DDR4-es). A passzívakban én nem bízom, főleg nyáron okozhatnak meglepetést. Illik jól szellőző házba rakni amiben van +venti is(mondjuk a másiknak sem árt)és akkor már ott is vagy a másik kártyánál. Amit linkeltél és a legolcsóbban van onnét nem szabad venni, de ipon-ban is kapható ahhonnét a nem passzív van. A passzív 512-es a másik 1024-es kb. azonos áron, szerintem akkor már inkább az 1024-est. Igaz hogy ezekre a kártyákra szinte felesleges az 1024 ram, de akkor már inkább azt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest