- DUNE médialejátszók topicja
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
A 9.4-est raktam fel hozzá, de csak azért mert pont az akadt a kezembe, mivel a másik kártyámhoz adott gyári CD-n az van.

Ez a Sapphire 4670 GDDR4-es csak úgy mellékesen van nekem, mert olcsó volt és nem tudtam ellenállni neki(kéz alól, de új)!
Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad! 
-
kriszbon
őstag
A nem passzívról azt tudom mondani hogy halk és hűvös, mert van ilyen kártyám(csak DDR4-es). A passzívakban én nem bízom, főleg nyáron okozhatnak meglepetést. Illik jól szellőző házba rakni amiben van +venti is(mondjuk a másiknak sem árt)és akkor már ott is vagy a másik kártyánál. Amit linkeltél és a legolcsóbban van onnét nem szabad venni, de ipon-ban is kapható ahhonnét a nem passzív van. A passzív 512-es a másik 1024-es kb. azonos áron, szerintem akkor már inkább az 1024-est. Igaz hogy ezekre a kártyákra szinte felesleges az 1024 ram, de akkor már inkább azt!

Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad!