Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
A 9.4-est raktam fel hozzá, de csak azért mert pont az akadt a kezembe, mivel a másik kártyámhoz adott gyári CD-n az van.
Ez a Sapphire 4670 GDDR4-es csak úgy mellékesen van nekem, mert olcsó volt és nem tudtam ellenállni neki(kéz alól, de új)!Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad!
-
kriszbon
őstag
A nem passzívról azt tudom mondani hogy halk és hűvös, mert van ilyen kártyám(csak DDR4-es). A passzívakban én nem bízom, főleg nyáron okozhatnak meglepetést. Illik jól szellőző házba rakni amiben van +venti is(mondjuk a másiknak sem árt)és akkor már ott is vagy a másik kártyánál. Amit linkeltél és a legolcsóbban van onnét nem szabad venni, de ipon-ban is kapható ahhonnét a nem passzív van. A passzív 512-es a másik 1024-es kb. azonos áron, szerintem akkor már inkább az 1024-est. Igaz hogy ezekre a kártyákra szinte felesleges az 1024 ram, de akkor már inkább azt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest