- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Ez így ebben a formában nem igaz! 2400XT-hez nehogy kevés legyen már 800x600ban!
Felbontás, videokari, játék függvénye, hogy mekkora proci kell. Nem mindenki játszik 1600x1200-ban, sokaknak még crt-je van, amin alacsonyabb felbontásban játszanak. Több teszt is mutatja, középkategoriás kártyákhoz 1280x1024 es felbontásban elég egy 2600MHz-es X2-k.
-
danih
veterán
Pl mihez?
Most toltam végig a Crysis-t, 720p felbontáson nyomtam egy 2.8 Ghz alapórajeles X2-vel.
Egyszer röcögött érezhetően - amikor telepakoltam egy hangárt smoke grenade-ekkel - de ugye ez is inkább a videokártya gyengeségéből adódik...
Nem beszélve arról hogy hiába vannak már "évek óta" dualos procik, játékok terén szinte kihasználatlanok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest