- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
cadaver
tag
ahá, koszonom. de nagyon :). kisgabo, ha olvasod bocs, hogy levelet kuldtem, keson vettem eszre hogy ide is leirtak mar.
-
cadaver
tag
gyermekek. nemreg vegigolvastam a full topicot, es bizony ha jol emlekszem, nincs egy teljes, fullos osszefoglalas a probelamat illetoen. az elso oldalon irt valamit a kollega :)) de radeon2.ru vagy mi is volt a cim, szoval onnan nekem nem sikerult letoltenem a programot, es ott csak megemliti hogy kell vmi flashelo stuff, de en azt se tudom miaz :))
-
cadaver
tag
plz HELP :) radeon 8500 LE (Built By Ati elmeletileg) tv-out ugy megy, hogy vidkartyara ra van nyomatva egy S-Video->RCA atalakito, az RCA meg van hosszabitva, es ez megy bele a tv-be. szal ugy nez ki a vege mint a jack-dugo :). na: regi-regi Sanyo tv-vel fekete feher kep ugral ezerrel, ujabb samsung tv csak fekete feher. na, tehat akkor nosza, NTSC-rol PAL-ra. de en ilyet nem merek/nemtom .osan, hogy kell, szal mennyiert csinaljak meg mistralban, ha ott vettem a karit? vagy veszelytelenul en is meg tudom csinalni otthon? ja, es berelt vonallal proszalkozom, de nem tolti le :) ezt a flashradeon8500at. szal hogy pontosan hogy is kell akkor ezzel varialni?
eloreiskosz
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest