Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
de a kérdés ez volt:
fekete kép, és gpu venti 100% ezt csinálta?
kell nekik a hütés, ez mind eléggé okádja a hőt ahogy elnézem egyenlőre én sem birom kihüteni most van beállitás alatt
örülj a mindenfele fujo sok ventinek végeredményben ,mert az vigyáz h ne fözze meg magát
az én asusom se fujja kifele, ellenkezöleg, kártya 10cm környezetében mindent befüt 50 re minimum
mert kicsi a házam.
talán még az elözö ami nálam volt vapo rx es 6850 még oc-is volt kicsivel kevesebb höt termelt,
valamint fentebb fordulatnál dvi fele kifele is lökött ki höt a házbol azon a kis rácsain, nemsokat de az is valami, ez pozitiv légnyomás kialakitásu szellözésnél ideálisabb volt sapphire megoldása azt kell h mondjam
kiváncsi lennék egy 6870vaporx-re
a teljesen kifujó hütök (lásd:kockák) viszont meg hangosak ,ezek legalább nem
itt a megoldásm, a kutya mindenit de szép : O -
-
F_Zolee
nagyúr
Ha megy a bios moddolás akkor nem szóltam. Én nem foglalkoztam ilyennel még. Lehet a paszta is segít valamelyest. Bár furcsa, hogy ilyen hűtésű kártya ennyire fel tud melegedni. Ha szét tudod szedni "feltűnés" mentesen akkor nem veszik el a garancia amúgy.
Esetleg a neten lehet találsz lementve biost amin módosítottak.
-
MontyCrew
senior tag
Lemaradtam, milyen vgaról van szó, garancia, állapot, mikori? Hardveres sérülés is okozhat ilyen problémát sajnos!én geeforce 9800GTXemmel jártam így, hogy nem lehetett drivert eltelepíteni... de szerencsére volt rá garancia, így megnézték és kaptam helyette másikat... bár sok idő volt...
-
- = Zk = -
félisten
akkor oké.
sokaknak a 11.8 galibát okozott. páran ezért nem is tettük fel. mint pl én sem.
11.7 van a gépemen. ha tudod, tedd fel te is. vagy ezt már próbáltad?szerk.
használd a közeljövőben a Szerkesztés "gombocskát", ezzel módosítani tudod a hozzászólásodat 5 percig!...és így, ez által több hsz-re tudsz válaszolni pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest