- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Mivel az utóbbi 3 nem gyárt tápot, csak veszi a belet, így eléggé sántít a felsorolás, mivel attól függ a minőség, melyik OEM cégtől veszi a cuccot. Pl: Corsair CX széria és CM GX széria nem ajánlott, a hozzáértők szerint.

(#5831) lehel22: A békepipa felesleges (legalább is a részemről). Nem voltam felháborodva. Szerintem te indultál el a személyeskedés/cinizmus/megsértődés rögös ösvényén.
Felőlem azt vesz mindenki, amit akar, én csak egy szakmai topicban próbáltam érvekkel alátámasztani a dolgokat, aztán ki-ki eldönti, mit akar. 
-
saril
senior tag
hát nem tudom hogy vagytok vele pontosan azért írtam hogy az én tápomban HALK venti van és így sincs semmi baja max terhelés környékén sem...
a gyártók azért ajánlanak nagyobb tápot mert üzlet az egész világ, nekik nem cél az hogy te olcsón vegyél jó tápot... ugyanakkor benne van a bolondbiztos bebiztosítás is, tény! de ettől függetlenül amit a digitális fogyasztásmérők mutatnak, az igaz

-
polonic
félisten
-
imibogyo
veterán
Nekem volt a 6870-el is. Nem túl sűrűn, de volt.
Metro 2033-ban csak az segített ha 1920x1200-ról levettem a grafikát Full HD alá (1680x1050 pl.).
Meg egyszer csinálta Trials-nál. Nem volt sűrűn, de engem idegesített, így eladtam. Most alaplapi HD4250-el nyomom. Ezzel nincs baj.

Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest