Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
Tothgera30 #13069 üzenetére
Te nem a tapasztalataidat írtad le hanem egyenesen lehülyéztél..Szerintem magaddal szemben is állíts hasonló mértéket mint amit mástól elvársz és majd utánna lehet tiszteletről beszélgetni...Én úgy gondolom hogy a hasonlathoz lehet rossz szó jutott hirtelen eszembe, de az is egy érzés amivel szimbólizálni szerettem volna azt hogy hw-eknél nincs érzelem meg érzések..Véleményem szerint..De ezért hagyjuk is, értelmetlen dolog erről vitázni..
Csak hogy on is legyen, ismerem a tesztet, de úgy gondolom hogy Clock to Clock sokkal erősebb egy mai proci mint 3 éve.. Én nagyon sok tesztet szoktam olvasni, és azok alapján válogatom a hw-ket a gépembe...És ért már negatív meglepetés is, meg más usereket is, ezért soha sem tudhatod hogy amit olvasol tényleg úgy van-e...(nem a kolléga tesztjéről beszélek)
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest