- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
olizsoli
tag
Az everest gpu hő-re nekem ugyan annyit ír mint a CCC szóval szerintem hiteles
De egyébbként nem értem hogy ne lehetne hiteles mivel egy érzékelő van ebépítve elvileg a gpu-ba és "onnan kapja az adatokat a hőfokról" mind a gpu-z a ccc az everest és társai, legalábbis én úgy tudom
-
HSM
félisten
Naszóval... Van a GPU-z már az is tudja mérni, jól. Everestet nem próbáltam, nálam nem írja. Feszt visszavenni nálam az Asus smartdoktorból lehet, mivel Asus-om van, de tudja a rivatuner, és előbb utóbb tudni fogja (hacsak nem már tudja is) az Ati Tray Tools legfrisebb HD48XX bétája.
Jelentős eredményt nálam 1,2V/800Mhz hoz, de jópár fokot számít, hacsak 850/1,25V-ra húzom le a gyári 1,312V-ról. És igen, a furmark kicsit jobban megcibálja, mint a játékok, szóval ha a játék nem viszi 90 fölé, teljesen jó vagy.(#767) zuchy: A Furmark-ot a világért se szabad kerülni, ami nem bírja, azzal a karival baj van. Nyilván, ami vszont bírja, annak már nyugodtan lehet ereszteni a játékokat, nem lesz gáz. A procit is prime-al tesztelsz, mégse fogod úgy, nyélgázon használni, viszont a bajok csak így deríthetők ki.... De ha jól értem, itt csak meleg lett, és komoly gond egy szál se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged