- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5622 üzenetére
Hidd el gondoltam erre is. Alapból PEG-en van.
Haveroméknál is ugyanezek a jelenségek voltak. Biosz elött ácsorgás 15másodpercig és neki sem lehetett meghúzni a procit, szerintem annyira megszippantja magát a kari, hogy leeseik a pillanatnyi feszültség és ezért van az ami..haver tápja corsair 450w
enyim chieftec 450wAmikor erős igénybevételnek van véve a kari ezalatt értem combos megjelenitést akkor néha cicereg az én tápom és a haveré is cicergett..
Amúgy kártya hibátlan nem téveszt,, 3Dmark 03- tól a Vantage-ig mindent kapott, tegnap egész éjjel játszottam vele,, GTA 4, COD5, Batman-es, TF 2, NFS shift, Crysis,Nagyobb tápom neki sem és nekem sincs...
Holnap megy vissza garival. majd szervizesek ügyeskednek vele.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest