- Milyen videókártyát?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- OLED TV topic
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ház oldala levesz, és megnéz mi van ráírva arra a 350-es FSP PNF tápra, és ha azt látni hogy a 2db +12V-os ágon max 300W-ot tud leadni(mert annyit tudnak) akkor szerintem nyugodtan beletolhatod a 4850-es kártyát.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Ribi
nagyúr
4850-el a gép enne konektor felől 200W-ot, szénéhajtva esetleg 250W.
Vagyis a tápnak kb 180W-ot kellene leadnia max. Ami a táp tudásának 50%-a. Ez a határtól igen messze van.
Azért venni egy jóval gyengébb VGA-t, hogy csak szívj vele, szerintem értelmetlen.
Egy saját teszt még a régi procival ami a mostaninál 40W-al evett többet.[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
Ezek már mind Aktív PFC tápegységek tudomásom szerint. Így ha valami geb@sz lenne, túlfeszültség, rövidzárlat esetén igaz hogy tönkre mennek. Viszont nem visznek semmilyen alkatrészt magával.
Rövidzárlat esetén is főleg a merevlemez, optikai meghajtó avagy alaplapokat cseszi szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest