Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
-
rvn_10
senior tag
válasz KDavid17 #4731 üzenetére
"Jáccottam" kicsit a memsünikkel és tulságosan odaragadt...:S Fizikailag nem látszott rajta semmi miko levettem de be bár csak pixelhibákkal kapcsolt. De jól jártam plusz 3 kilóért talán 4850 et adtak helyette. A 4830 at meg használtan vetem 18 ért igy 21 ért 4850 nem rossz biznisz volt.
Nekem is volt msi. Igaz csak 3650 OC de az fasza cucco votl. Fél év után tuladtam, de sztem még megy.
A Zalmanos kérdésemre valaki?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
g.gergo
senior tag
-
katt777
félisten
-
Khaal
őstag
válasz KDavid17 #3233 üzenetére
Nálam pont ugyanilyen lesz a kép, ha 200mhz alá viszem a memória órajeleit, de írtad hogy minden órajelen ilyen, szóval elég érdekes. Lehet ha megy mind a 4 mag akkor az valahogy bezavar a pciexpressnek, de hogy ez hogyan lehetséges arról halvány lila fogalmam sincs .
[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
válasz KDavid17 #2024 üzenetére
Köszönöm ezt megnézem.
Nagyon pici feszt lehet csak neki adni vagyis hogy 810mhz még megy a gpu 820 már nem igazán, hibázik... (pár ezrelék a vga nak és teszt?)
Csak a gpu-nak ad feszültséget a progi?!
Az ATi Tray Tools nem megy vista alatt. Nem üzemel, erre hivatkozik.:
nincs digitálisan aláírva a program.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz KDavid17 #2000 üzenetére
Úgy is próbáltad hogy a drivert és a ccc-t utána telepíted fel?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Motaba78
addikt
válasz KDavid17 #1921 üzenetére
nekem is ilyen szörnyeteg van, nem veszi vissza mivel a biosban mindenhol ugyanazok az értékek szerepelnek.
Van hozzá új bios ha magad csinálod, ott azt állítasz be ami neked megfelelő.Miért akarod tovább húzni a gyári OC karit ? mire nem elég neked amit gyárilag belőttek a kariba ?
alap 750 így is 40Mhz-el vagy túl a ref órajelen.én úgy látom egy e8400 alapon ki sem szolgálja a karit, azt meg kell cibálnom
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz KDavid17 #1921 üzenetére
Akkor már hárman vagyok, akinek ilyen kártyája van, te Motaba78 és én. Amúgy köszi a tanácsot a priviben rivatunerben meg tudtam oldani a memória órajelének változtatását.
Az órajelét gyárilag nem veszi vissza. Motaba átírta a biost, így már visszaveszi az órajeleket, és majd átküldi nekem a bios-t, én meg átírom benne a ventilátor szabályozást, mert szerintem azt is elég hülyén csinálták meg benne.
Ugye milyen szép fekete a kártya[ Szerkesztve ]
-
lizakattila
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz KDavid17 #151 üzenetére
én a powercolort venném. max alulra beszerelsz egy 8cm-es hűtőt, jó alacsony fesszel meghajtva, hogy fújja felfelé a meleg levegőt, hogy az hátul távozhasson kivelé.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest