- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Hangja nincs egy szál se, olyan csöndes, mint a mese, csak furának tartom, hogy nem egyenletesen lassan megy, hanem megy-leáll. De most nyomtam egy kis UT 3-at és direkt figyeltem közben a ventit, elindult, ahogy kell és ment is végig szóval úgy tűnik semmi gond. 40 fokra hűtötte le a kártyát, és miután kiléptem azóta megállás nélkül megy a venti. Nem nagyon látok benne logikát, de úgy tűnik gond nincs...

Persze azért jó lenne, ha valaki írna vagy két sor véleményt
-
icon
senior tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Milyen következtetést sikerült levonni?... Ja még 1 adalék a ventifelhelyezéssel kapcsolatban, minél jobban a közepe felé célszerű felrakni majd, így elkerülheted azt ahogy majdnem én jártam, nevezetesen a venti lapátjai hozzáértek a közelben lévő SATA foglalatokba dugott kábelbe, csak indítás előtt szerencsére megforgattam a lapátokat.
Kártya kivesz, venti feljebbrakva

-
icon
senior tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Nekem egy HIS HD3650 IceQ-m van, arra felment. Pár dologra azonban vigyázni kell:
- a hőcsőnek célszerű a foglalat felett elhelyezkedni, különben nem lehet abba beletenni majd a kártyát. Ezt úgy éred el, hogy a hűtő felhelyezése előtt kilazítod azokat a csavarokat, melyekkel beállítható a kívánt magasság (én feltoltam teljesen)
- célszerű a házban lévő kábeldzsungelt valami rendezett formában kialakítani, hogy ezen hűtővel szerelt kártyád bemehessen a helyére, mert különben szép kis közelharc alakul ki, mire bejátszod a kártyát a helyére
- én használok Turbo Module-t is, de sima ventikkel is megoldható.
Nálam a végeredmény idle:38 fok, terhelve a GPU Caps Viewer Fur Rendering tesztjével 50 fok átlag 50fps 820/920 MHz-en
Elégedett vagyok az addigi 44/70 helyett, melyet a gyári hűtő produkált valamiért folyamatosan alacsony fordulatszámon tekerve...
-
Mania
senior tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Most rendeltem egy S1 rev.2-t. Amúgy a gyártó szerint felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest