- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Nyiscsák #818 üzenetére
Hangja nincs egy szál se, olyan csöndes, mint a mese, csak furának tartom, hogy nem egyenletesen lassan megy, hanem megy-leáll. De most nyomtam egy kis UT 3-at és direkt figyeltem közben a ventit, elindult, ahogy kell és ment is végig szóval úgy tűnik semmi gond. 40 fokra hűtötte le a kártyát, és miután kiléptem azóta megállás nélkül megy a venti. Nem nagyon látok benne logikát, de úgy tűnik gond nincs...
Persze azért jó lenne, ha valaki írna vagy két sor véleményt -
icon
senior tag
válasz
Nyiscsák #454 üzenetére
Milyen következtetést sikerült levonni?... Ja még 1 adalék a ventifelhelyezéssel kapcsolatban, minél jobban a közepe felé célszerű felrakni majd, így elkerülheted azt ahogy majdnem én jártam, nevezetesen a venti lapátjai hozzáértek a közelben lévő SATA foglalatokba dugott kábelbe, csak indítás előtt szerencsére megforgattam a lapátokat.
Kártya kivesz, venti feljebbrakva
-
icon
senior tag
válasz
Nyiscsák #445 üzenetére
Nekem egy HIS HD3650 IceQ-m van, arra felment. Pár dologra azonban vigyázni kell:
- a hőcsőnek célszerű a foglalat felett elhelyezkedni, különben nem lehet abba beletenni majd a kártyát. Ezt úgy éred el, hogy a hűtő felhelyezése előtt kilazítod azokat a csavarokat, melyekkel beállítható a kívánt magasság (én feltoltam teljesen)
- célszerű a házban lévő kábeldzsungelt valami rendezett formában kialakítani, hogy ezen hűtővel szerelt kártyád bemehessen a helyére, mert különben szép kis közelharc alakul ki, mire bejátszod a kártyát a helyére
- én használok Turbo Module-t is, de sima ventikkel is megoldható.
Nálam a végeredmény idle:38 fok, terhelve a GPU Caps Viewer Fur Rendering tesztjével 50 fok átlag 50fps 820/920 MHz-en
Elégedett vagyok az addigi 44/70 helyett, melyet a gyári hűtő produkált valamiért folyamatosan alacsony fordulatszámon tekerve...
-
Mania
senior tag
válasz
Nyiscsák #445 üzenetére
Most rendeltem egy S1 rev.2-t. Amúgy a gyártó szerint felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest