Hirdetés
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gamepad
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- IFA 2025: Éles hangon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gere79
csendes tag
válasz
Brumi˘ #14623 üzenetére
Leviskének: El van nézve
Igy nézett ki fénykorában itt
A venti 9centis Y.S.tech. 1400RPM
A csavarok meg, hááát.. azért látszik valami. Amikor kijött a hiba párszor szétszedtem meg összeraktam a gyári hűtővel. Ha esetelg tudnék valahonnan szerezni sérülésmentest.
Garit mindenképp megpróbálom. -
gere79
csendes tag
válasz
leviske #14620 üzenetére
Nem volt húzva semmi. A TR hr03 r600 az hűtő
adorjant : Sajnos nem tudtam visszavenni a mem órajelből mert, nincs 8 pines csatim hozzá. Az overdrieve a Catalystban meg csak azzal elérhető, ha minden igaz.
Bár most semmit nem tudok kibróbálni csak később, ha visszakerül, hozzám a kártya.
Esz a méreg mert decemberig van garija, én meg cseréltem rajt hűtőt az elviselhetetlen zaj miatt. Így, ha vissza is van téve a régi hűtő de megállapitják, hogy szét volt szedve buktam a 2 évvel ezelötti árát. Le sem merem írni mennyit. -
gere79
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki látott már ilyet ?
Egy sapphire 2900xt csinálja játék indításkor és le is fagy a gép. Van, hogy nem azonnal. Két gépben is ki lett póbálva az eredmény ugyanaz. Egyik gép a cuccaimban a másik: corsair vx450, asus m2ne, amd 5400+, 4x1GB Kingmax. TR hr03 r600-al használtam. Lehet, hogy megfőtt valami? Ja, 2d-ben hibátlanul műkszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest