Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
válasz
Gaboman #7938 üzenetére
Csatlakozom. A PRO/XT tényleg egy jó kártya, engem maximálisan kiszolgál. Mind grafikában (2d munka) mind játékban nem lehet rá egy rossz szavam sem. Talán csak egy: a venti hangja
, de arra meg sz@rok, fülesbe nem hallatszik be. Már eleve úgy vettem a lapom, hogy CF-es legyen tehát januárban beugrik egy másik PRO/XT. Szvsz ez teljesen rendben lesz.
Gondolkoztam NV-n is, egyszer kétszer már volt NV kártyám, de mindig csalódtam benne, főleg a színhűsége miatt. Mondjuk top kártyába NV-nél meg nem ruháztam bele. Számolgattam a 88 Ultra SLI-t is, de mi a túrónak? Megtehetném de mint valaki írta már: a HW szar tőzsde, ez így igaz. Be kell lássuk, ha nem melóra használod a géped - mint pl. én - akkor az összes lé amit beleteszel olyan mint ha kidobtad volna. Tök mind1 milyen cuccot mikor veszel, jó árban-é vagy sem.
Én személy szerint drukkolok a vörösöknek, több van ebben a kártyában, csak várjuk meg a driver mannát
, lassan de készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest