Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Nálam a híres NTSC/PAL kapccsolótörött 2900XT
Behoztam kipróbáltam és.... rádugtam a 2 PCI-E csatit bekapcsoltam, a gép elindult venti felpörgött, majd pittyant és villogott a tetején az a piros led. A monitor nem találta a jelet
. És mindig kicsit fölpörgött majd visszalassult mint amikor beindul a gép, de egyszer se talált jelet a monitor. Megnéztem tüzetesen a kártyát, a hűtő még nemvolt eltávolítva róla, sokat nem lehetett használatba se, semmi por, nincs égett szaga
stb. Egyedüli hibája az a kis kapcsoló.Véleményem szerint a tápom annyira kevés, hogy még be se kapcsol a kicsike
Holnap elviszem műszerész ismerőshöz, megkérem forrassza vissza rá a kapcsolót, majd elviszem a kártyát a helyi számítógépboltos srácnak és megkérem izzítsa be valami erősebb táppal oszt meglátjuk. Elképzelhető, hogy a kártyának nincs baja és csak az én tápom a kaki?
Arghhhhhh már megint a válaszra mentem véletlen
sry
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OLED monitor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. És mindig kicsit fölpörgött majd visszalassult mint amikor beindul a gép, de egyszer se talált jelet a monitor. Megnéztem tüzetesen a kártyát, a hűtő még nemvolt eltávolítva róla, sokat nem lehetett használatba se, semmi por, nincs égett szaga
stb. Egyedüli hibája az a kis kapcsoló.Véleményem szerint a tápom annyira kevés, hogy még be se kapcsol a kicsike
Holnap elviszem műszerész ismerőshöz, megkérem forrassza vissza rá a kapcsolót, majd elviszem a kártyát a helyi számítógépboltos srácnak és megkérem izzítsa be valami erősebb táppal oszt meglátjuk. Elképzelhető, hogy a kártyának nincs baja és csak az én tápom a kaki?
sry