Hirdetés
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
HolyFire #10370 üzenetére
Helló!
VGA-ra nem nagyon éri meg vizhűtést rakni mostanság. Mindenki cserélgeti a kártyákat, és nem nagyon lehet utána eladni a blokkot. A 7900 tulajok jól jártak, mert felmegy a heatkiller blokk a 8800GT-re, de sajna itt nincs ilyen kompatibilitási megoldás. Jobban megéri egy Accelero S1-et venni, mert azon még túl lehet adni. Én sem vizezem le a VGA-m, mert teljes anyagi buktát jelentene.
Bigwater meg amúgy sem birná el a CPU+VGA párost egy szimpla radival, és a pumpája sem valami erős megoldás. -
sinci
tag
válasz
HolyFire #10370 üzenetére
Ebben nem tudok neked segíteni, ezt neked kell eldönteni mit akarsz, ha viszont direkt 2900-ra készített blokkot veszel az kb. 26k, na de mi lesz ha eladod a kártyát a blokkot hová teszed kinek fogod eladni, mert az már nem kell senkinek szerintem, nem sokan vizeskednek.
Ezért lenne jó ötlet ha mondjuk darabokból össze tudnád rakni a dolgot, pl. gpu-ra külön, vrm-re külön aztán memóriára megint külön blokk és ezt talán tovább vihetnéd a következő vga-ra is a lehető legkissebb pénzveszteséggel, de ezt neked kell összeállítani, ha vízzel akarsz hűteni, én elvagyok az S1-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest