Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #14399 üzenetére
VAlószinűleg mivel egyik kártya sem igényel plusz tápot, az alaplap meg nem tudja elég árammal elllátni mindkettőt, ezért a driver letiltotta a CF-et..
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Ma próbáltam egy Sapphire 2600XT DDR4et és egy Gigabyte 2600 XT DDR3at Crossfire módban összerakni, de nem ismerte fel a driver öket. Pedig újra is indítottam.. Külön-külön ment mindkettő! másik slotot nem tudtam választani a 2. kátyának, mert oda nem ért el a CF szalagkábel. illetve Asus P5Q-E -ben próbáltam.. igaz csak 16+4 de kiváncsi lettem volna.
Viszont mivel az egyiket már viszik, nem tudok többet tesztelni. Csak gondoltam megosztom az "élményt".. Érdekes.. Driver 10.11
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest