Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruban
tag
De egy P*** vagyok.. pedig mar azt hanyszor olvastam.. kosz!
-
Ruban
tag
Megtudna nekem mondani valaki hogy a 2005-os PC Mark miert fagy le, kilovi a gepet,vagy kek halalt okoz az uj videokartyammal??? Ujra raktam az egesz gepet uj proci, vga, majd 4 eve nem bantottam az op rendszert szal ideje volt mar. Minden szep es jo feltettem, probaltam gyari driverrel szeptemberi, az uj novemberi 7.11-el , mindennel es a pc mark elinditasakor mikor leellenorizne a gepet kifagy a progi vagy az egesz gep...
-
Ruban
tag
Mondjuk ez nekem sem tiszta.. meg...
-
Ruban
tag
Prima! Koszi sracok!
-
Ruban
tag
Tudna nekem esetleg valaki segiteni abban hol talalhato jelenleg elfogadhato aron 2600XT AGP csatoloval? Sajnos mindenhol csak PCI expresst talalok.. illetve megis milyen sebesegbeli kulonbseg van a fent emlitett kartya es egy x800xl kozott? Gondolom a 2600xt gyorsabb mivel mind orajelben mind memoria sebessegben tobbet tud illetve DX 10 tamogatas, HD video(amire nekem kellene) hardveres tamogatas,m etc .. csak jobb lehet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged