Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, lehet én nézem ritkán az árakat, vagy nem tudom, de ilyen szintű árzuhanást nem igen láttam mostanában. Vagy nagyon nagy durranás várható a piacon az új karik megjelenésével, vagy nem tudom mi lehet még. Olyan szinten elértéktelenedett a 88 széria a gf-nál, vagy a 3870-es, hogy csóró kis falusi gyereknek meg sem kottyan megvásárolni ezt a highend VGA-t, kinevetve ezzel a valamivel tehetősebbeket, vagy azokat akik gyűjtötték rá a lóvit, akik megvették nem olyan rég a duplájáért (meg többért).
De azért ez nekem tetszik(még ha nem olyan új ez már, 30K környékén csúcskarikat venni, ez nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő