- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
akoska07 #5688 üzenetére
A gpu-t simán, a ramot lehetetlen
(#5686) Tuja1: Az elméleti határa (1000/2.0=500) 500 Mhz, ahhoz képest a 648Mhz elég jó! Furcsák ezek a Qimonda ramok... sokkal többet tudnak, mint ami rávan írva: az enyémen Qimonda 1.4ns van, és alapfeszen (1.83V) megy 1Ghz-t (DDR 2Ghz).
Mindenkinek: Kipróbáltam ezt a módszert, amivel átlehet írni a bios-ban az órajeleket. A PowerPlay állapotokat átírta, de az órajelek maradtak alapon (3DM05-el megnéztem, ugyanannyit kaptam, mint alapórajelen), bár a Rivatuner 850/1008-t írt ki. Szóval egyelőre nincs mód rá, hogy a bios-ba beírjuk a stabil órajeleket.
-
barnam_
nagyúr
válasz
akoska07 #5663 üzenetére
a pro-n is alkalmazható a vmod ?
Hogy ha DDR3-as (vagyis 2600Pro OC), akkor igen.lehet rá XT biost felrakni,ha igen akkor érdemes-e
Valószínüleg lehet rá rakni, de nincs értelme, mert mert a gpu fesz nem nő tőle.melyik most a legjobb driver hozzá ?
A 7.11, és a 7.12, bár az utóbbi egyeseknek furcsa szín hibákat okoz, nálam semmi gond nincs vele. -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Csak egy kis angol tudás kell:
Previous Drivers and Software -
barnam_
nagyúr
válasz
DeadMeat #5639 üzenetére
Pedig nem hülyeség... és pont a midtown madness-nél kaptam rá, hogy így irányítsam.
A GTR2-t és a Race07-t is így irányítom. Azért jobb mint a billentyűzet, mert pontosabban lehet kanyarodni, míg billentyűzetnél folyamatosan nyomkodni kell.(#5644) Create.: Ha a crysis-t vista alatt indítom akkor egyből dx10ben megy?
Igen. -
barnam_
nagyúr
A MW-nek jobban kellene mennie, a 7300GT-men is gyorsabb volt.
A PH-s tesztben így ment a 2600Pro DDR3-al a Carbon. Szóval a MW-nek gyorsabbnak kellene lennie a Carbon-nál.
Keress hozzá valami patch-t, hátha megjavul. Meg próbáld ki AA nélkül, mert a régi játékokban nem nagyon bírják az AA-t. -
barnam_
nagyúr
Találtam pár vmodot, amit orosz barátaink csináltak
:
Palit HD2600Pro Sonic
Sapphire HD 2600XT GDDR4 és Palit HD2600XT GDDR3 Sonic -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5615 üzenetére
Angol CCC-t próbálod?
Eddig csak a 3D beállításokat néztem, ugyanazt tudja mint a CCC.
1.3.6.1067-t tedd fel, ez a legújabb. -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5613 üzenetére
Melyik verziójú .NET van fenn?
Lehet a CCC nélkül is használni, mert az ATi Tray Tools-al mindent belehet állítani (csak tuningolni nem lehet). -
barnam_
nagyúr
Elvileg kell, de a Sapphire-nak van olyan DDR4-es kártyája, amin nincs tápcsatlakozó (képeket találsz az előző oldalon).
Milyen az a 400W-os táp? Ha nem noname, akkor jó lesz hozzá.(#5604) sata??: Én köszönöm... már csak valami program kellene, amivel bele tudok nézni a bios-ba.
-
barnam_
nagyúr
válasz
HellGreg #5574 üzenetére
Nem nehéz leszedni, a Zalman hűtőket meg pofonegyszerű felszerelni.
(#5576) nesa: Alig drágább a DDR3-as, úgyhogy nem éri meg DDR2-est venni.
(#5577) nagresz: Elég hogy ha 10 Mhz-enként emeled az órajelet.
A gpu-t állítsd 880Mhz-re, 860Mhz-nél van egy bug, ezért megy standby-ba a monitor. -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
sata??: Tényleg nem pontosan ugyanaz, de láttam már olyat, hogy egy idő után átvariálják a nyákot (pl. Galaxy szokta csinálni), de attól még ugyanaz a vga marad.
Szerintem csak úgy lehetne eldönteni, ha leszedi a hűtőt, és felírja mivan a ramokra írva... az alapján már kilehet deríteni hogy milyen.
#5564: az a ROP-ok száma, csak az Everest nem jól írja ki. Nézd meg az SP résznél mind a 120 ott van! -
barnam_
nagyúr
Nézd meg ezt a két képet:
Az enyém, és a kék DDR4-es
A hátlapon és a matricán kívül tök ugyanaz a kettő. Meglehet hogy DDR4-es órajeleken megy, de lemerném fogadni hogy nem GDDR4 van rajta. Lekellene szedni a hűtőt, és megnézni milyen ram chipek vannak rajta. Amúgy simán meglehet, hogy a DDR3-as karit gyárilag DDR4-esnek adják el, mert az enyémen lévő ramok simán mennek 1Ghz-t (vmod nélkül), pedig csak 1.4ns-ek... -
barnam_
nagyúr
Érdekes... a matricán kívül minden arra utal hogy DDR3-as. Amúgy kizárt hogy DDR4-es legyen, mert ahhoz más feszültség stabilizáló cuccok kellenek, ezért más a DDR4-es nyákja.
Lehet hogy nem akar átverni, de én azt ajánlom, hogy messziről kerüld el azt, aki ezt árulja.Szerk.: annak a hátlapnak akkor lenne értelme, ha 512MB-s, de a címke szerint 256MB-s.
-
barnam_
nagyúr
Láttam az írásodat amikor megjelent.
Ha vmodolni is akarod, akkor Sapphire-t (máshoz nem tudok vmodot), vagy Asus-t, annak jó a hűtése. Az X1950Pro is elég jó vétel, főleg ilyen áron... csak jó lenne tudni, hogy mire képesek a HD2600-ak normális DX10 játékban. Bár használtan egy kicsit kevesebbet ér szerintem az X1950Pro.
Szerk.: kép alapján nem valami nagy szám a Gecube hűtése
-
barnam_
nagyúr
válasz
nagresz #5545 üzenetére
Hát jó ha 70°C környékén marad a hőmérséklete, felette már nem tesz jót.
3DM06-al, vagy játékkal tesztetlheted, ha hibázik, pár perc alatt előjön a hiba.sata??: De legalább a 7300GT-nél lehetett segíteni vmoddal hogy jól menjen, ezen meg vmoddal se lehet sokat gyorsítani.
-
barnam_
nagyúr
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5517 üzenetére
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5515 üzenetére
Nem erre gondoltam. Pedig elvileg lehet állítani, amikor 7300GT-m volt, még lehetett. Megnézem melyik lehet az.
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5512 üzenetére
De, a Power User részen kell átírni. Olyat keress, hogy Disable Clock limit, vagy hasonló.
1-re kell átírni, és bepipálni. -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5497 üzenetére
Én már leszedtem... képet is csináltam róla... vmod-os írásomban megtalálod.
Szerk.: Tévedtem, nem a logout-on van, hanem a topicba linkeltem a képeket, kb. 2 hónapja.
#5506: mármint hogy 857Mhz fölé tudd húzni? Azt csak AGCT-vel lehet.(#5504) nesa: Semmiképpen se vegyél DDR2-est! Nem sokkal drágább a 2600Pro DDR3, és még +2k az XT.
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5486 üzenetére
Ugyanaz, mint az XT-nél. Logoutomnál megtalálod a vmodot.
Szerk.: jah meg az 1.hsz-ben is van link -
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5455 üzenetére
Tessék: [link]
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5440 üzenetére
Pontosan nem tudom, de itt mindent megtalálsz. A Vista business+Office2007 kb. 5k.
De ha Műszaki Informatikai Karon tanulsz, akkor meg ingyenes, csak Office nincs hozzá (MSDNAA).(#5441) CPT.Pirk: Asszem évente bekell mutatni az iskolalátogatási igazolást, és új licenszet adnak, tehát ha végeztél a sulival, már nem használhatod.
-
barnam_
nagyúr
válasz
HellGreg #5330 üzenetére
A GTA:SA és a 2600XT nem túl jó párosítás
Ha Rivatuner OSD bevan kapcsolva, fagy; de ha nincs, akkor is... csak XP-n viszi magával a gépet, Vista-nál meg kilehet lépni a feladat-kezelőbe, és bezárni a játékot. De az az érdekes, hogy hibaüzenet nélkül, egyszer csak megáll a játék. -
barnam_
nagyúr
Más is játszik még a San Andreas-al rajtam kívül? Nálam állandóan lefagy, általában ha egyik helyiségből kimegyek; vagy átvezető animáció esetén... elég idegesítő, hogy egy-egy küldetést 5x kell elkezdenem
7.11-s driver van fenn, a 7.12-vel sürübben fagyott. -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5246 üzenetére
nem lehet külön húzni, annyin megy mint a gpu
-
barnam_
nagyúr
válasz
Fuckfarts #4921 üzenetére
Melegedés nem lehet probléma, mert akkor stand-by-ba váltana a monitor, vagy lekapcsolna a gép. Memória hiba se valószínű, mert játékban nincs gondod. Más játék is gond nélkül megy?
Szerintem valami szoftveres hiba lehet. Én a helyedben újratelepíteném az oprendszert, és a drivert az 1. hsz-ben leírtak szerint raknám fel.Az adatlapodon töltsd ki a "Cuccok" részt.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Menthirist #4821 üzenetére
NV-nél nincs gond, mert a legújabb agp-s kártyájuk a 7600GS/GT, az pedig már nem mai darab, így volt idejük a driveren tökéletesíteni.
Más tészta, hogy az ATi lexarja az AGP-s kártyákat, nem is értem miért csinálják, ha nem tudnak összehozni egy normális drivert hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest