- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
most procicsere után látványosan jobban mennek a dolgok. A64 s939 3500+ Venice procim volt , egész erőteljesen szabtak vele a dolgok. Konfigcsere lett , 4000+ Am2 Brisbane-ra , tuningoltam 2625mhzen jár a kicsike , és úgy értem hogy ebből a kártyából egy raklap processzor se hozna ki többet
-
Májsztró
addikt
tudom hogy lerágott csont , meg már 5000x lel ett írva ... de nem akarok visszaolvasni
Mindenkinek 850 körül vége van a magnak ? Tovább nem megy tuningban ?! Valami olyat olvastam hogy kb 900mhz-ig szétfagy a gép minden órajelen , fellette meg ha bírja akkor megy , na most ez hogy is van ? -
Májsztró
addikt
ha nem sokkal drágább a ddr4 akkor vedd azt
, de a ddr3mas verzió ugyan azt a teljesítményt hozza tesztekben is , max egy lepkefingnyival előzi meg a ddr4
Mod: akkor full : aktív hűtés , blackbox , dugók , kábelek , kupon
lite : aktív hűtés , dugók , kábelek , kupon
ultimate : passzív hűtés , dugók , kábelek , kupon ??? -
Májsztró
addikt
Gyakori kérdés, hogy mi a különbség a Sapphire HD2600XT Lite és Full verziói között. A Lite-hoz csak driver cd, DVI-D-Sub-, DVI-HDMI-, és S-Video-RCA adapter, HDTV (YPbPr) kábel, valamint egy kupon jár, ami segítségével a HL2 Deathmatch, és a HL2 Lost Coast letölthető a Steam-en keresztül. A Full verzióhoz jár ezeken kívül még a Valve Black Box, amely ugyancsak Steam-en keresztül tölthető le, és ezeket a játékokat tartalmazza: HL2 Episode Two, Portal, és Team Fortress 2.
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #9133 üzenetére
tegnap óta x2-m van , 2x2625 mhz-en , most már nem félek ,hogy ki tudja-e hajtani
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #9127 üzenetére
Nekem 3500+ A64-em volt , s939 ... nem vagyok biztos benne hogy akár az is ki tudta hajtani !
-
Májsztró
addikt
hát én most felzúztam a 8.3-mast , amit ráadásul le se lehet szedni rendesen ... pff
ennyit nekem, csak azért nem a 7.10-et tettem vissza mert olvastam hogy az már gyenge a többihez képest .... cod4-em egyébként remekül ment rajta ... semmi bajom nem volt vele , 1280*1024 , minden high , 2xAA , stabil 50-60 fps
-
Májsztró
addikt
csákány srácok , feltettem a 8.3mas drivert vagymit. Aztán a CCC része haldoklik , mondhatni hogy beindíthatatlan ....
hibajelentéssel elszáll , mindenkinek ez van ? Eddíg 7.10-est használtam , semmi baj nem volt vele
-
Májsztró
addikt
válasz
bolcsodal #8043 üzenetére
hát elindul , igen , de sok hasznom nincsen belőle
Volt már olyan akinek a ramot sikerült 850 fölé tennie ? meg magot is sikerült normális tuningnak alávetni ? Vagy mi ez ,hogy 800-nál vége a memnek , meg a mag se megy olyan sokat
Vagy a gyári órajelek miatt lehetnek ezek ?
-
Májsztró
addikt
melyik az eddigí legjobb driver ? Asszem nekem még a 7.x-ből van fent valami , hátha van jobb is
-
Májsztró
addikt
Rossz driverbeállítások miatt vibrálhat/remeghet a kép ? Játékban nem veszem észre , de asztalon kegyetlen durva ! 17-es Samsung 940N monitorom van !
-
Májsztró
addikt
World of Warcraftról mit tudni ? 7.11-es driverrel a karim full beállításokkal csinál 10-15 FPS-t. Az előző károly egy Gf 6800Gs volt , gond nélkül ment 60-65 FPS-t teljes beállításokkal !
Driver a gáz vagy mi ? 7.10-essel is ezt csinálta.
-
Májsztró
addikt
újraindítás után 47 ---> még 4x újraindítom akkor már fagyni fog
-
Májsztró
addikt
Alapon 60fokos GPU az gáz ?
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2523 üzenetére
Colin Dirt használ 2 magot ?
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2517 üzenetére
Na majd ha lesz egy szabad fél órám akkor huggyá hajtom a károlyt .... Talán fél 11 után
MOD: Bár félek ,hogy 2530mhz-en járatott A64-el sem tudom kihajtani a kártyát rendesen
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2515 üzenetére
800/700-ról tuning 850/750-re ... dobott mark06-ban vagy 130 pontot
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2510 üzenetére
Májsztró vagyok , de semmi gond
, amúgy valahol mondták , hogy 875 felett azt hiszem stabilan megy még a kártya , ott nem dob bugot , csak ugye nem biztos hogy bírja a kártya, próbáld ki 880-on , sztem ott nem lesz bug ....
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2497 üzenetére
Bocs , gondoltam megkérdem !
De micsoda geciség mán , AMD bácsi húzzon bele .....
Ezek szerint csak PowerStrip-el megy , mert azzal tudom hogy megy -
Májsztró
addikt
Nektek megy a karival az AtiTool 0.26 ? Nekem valami oknál fogva baszik indulni ...
-
Májsztró
addikt
AMD A64 3500+@2530 mhz
1 gb ddr400 visszaosztva 166-ra @ 383mhz
Sapphire HD2600XT@850/15003Dmark 06 : 3946 pötty
3Dmark 05 : 8733 pöttyEzek milyen eredmények ?
-
Májsztró
addikt
Colin Dirt-t milyen beállításokkal játszátok ? Nálam minden low , meg ki van kapcsolva ami csak lehet , és ha több autó is van a képen akkor játszhatatlan 12-20 FPS-t kapok !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Videó stream letöltése
- Epic Games
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest