Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geryman #18803 üzenetére
Első körben tedd referencia (850/1200) órajelekre mind 2 kártyát és úgy próbálkozz! (nincs sok értelme húzni a 57xx kártyákat mert széné tuningolva(1050/1450) se gyorsulnak 5-7.% nál többet! tehát semmi értelme húzni (max 3DMark eredményeket döntögetni) ahová nem lesz elég a 5770.CFX oda nem lesz elég ha szarrá húzod mind2 kártyát akkor sem! Sajnos 57xx kártyák nem gyorsulnak annyit mint pl: a 58xx amik 25-35.% ot gyorsulnak a tuningal
-
válasz
Geryman #18801 üzenetére
ha az SSD ről fut az op rendszer és a játék is arra(SSD) van telepítve akkor ott a gond! Ezzel már nagyon sokan szenvednek hogy eddig teljesen jól működő rendszerükbe SSD -t tesznek és egyből rosszabbul futnak a játékok!
a 2.kártyára nem kell egyforma bios de CFX jobban szereti ha azonos órajelen jár a 2.kártya!
-
GAbre
veterán
válasz
Geryman #16591 üzenetére
Hát nekem anno a gta IV-el volt olyan gondom,h 1 kártyával jól ment!
2 kártyával viszont ugyanúgy ment,csak sokkal jobban belaggolt! Jó párszor átment diavetitésbe!
Meg a Force unleashed 2 is szép képi "bugot" produkált 2 karival,meg volt,ami nem indult el!
De majd ha lesz rá módom tesztelem majd az új lapomban is! -
válasz
Geryman #16585 üzenetére
Nem használok semmi extra progit!
legfrissebb AMD Catalyst 11.4 (8.84.2 RC1 March 23) Win7 x86/x64 driver van fent és mellé a szintén legfrissebb AMD Catalyst Application Profile - 11.2 CAP4
Mást nem használok CCC.is alapon van nincs semmi át állítva benne!
-
válasz
Geryman #15054 üzenetére
Rev3 hűtést véletlenül se szabad lecserélni!
(Nagyon csendes és jól hűt)
Tuning meg szerencse függő GPU:950-1000.körül Ram:1350-1370. körül szokja bírni a Rev3 karikon! Hűtés meg maradhat Autó módban de ha nemzavar a hang akkor tekerd fel 70.%-ra
Feszt nem lehet Rev3.ason emelni tehát azon nem kell rágni magadat!
-
válasz
Geryman #15041 üzenetére
Hát nagyon jól tudom én melyik és milyen az a Rev3
Nekem volt elsőnek itt PH.n Rev3 Sapphire kari, pont 1.éve tavaly január elején vettem!
A hűtését meg is tartottam és az domborít azóta is a Rev2.es Sapphire karimon!
Miért akarnál BIOS-t cserélni? nem tudom hogy van-e újabb Rev3. as BIOS De nekem is pont ugyan aza verzió volt a rev3.ason ami neked és azzal nem volt semmi problémám! Szóval nincs értelme babrálni!
-
válasz
Geryman #15019 üzenetére
Bocs csak kicsit sok dolgom volt ma de megcsináltam neked az Autó BIOS frissítőt!
itt tudod letölteni => HD5770_Auto-Win_Flasher_By_DroiDMester a progi jó bármilyen REFERENCIA Rev1 és Rev2. 5770-hez nem csak Sapphire karihoz!
Ha kitömöríted csak fel kell telepíteni az exe-t Ezután lesz az asztalon 2.ikon egy UPDATE (ezt kell elindítanod) a másik a RESTORE (ha nem tetszik az módosított bios ezzel tudod vissza tenni a kártyára az eredeti BIOS-t)
Teljesen automata minden: automatikusan lementi a kártyáról a gyári BIOS-t és csak sikeres lementés után kezdi el felírni az új BIOS-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest