- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz
tzsolesz #50033 üzenetére
mondjuk azt is csinálhatta volna, hogy azt mondja atinak rendben, elnézést, úgy csináljuk, ahogy szeretné kedves főnök. Nem tett így, gondolom gainwardnéknál okosabb emberek vannak mint mi.
elnézést, off vége!
megkérdezhetem honnan vagy ilyen jól informált a dzsénwardról? esetleg munkatárs?
-
C.Brigante
veterán
ezért mondtam neked, a dzsénward van akkora márka, hogy ezt megtehesse, különben leült volna az Atinak. Jól el van ő az Nvidiával évek óta.
ps: ezeket az egybe fordító bénaságokat felejtsd el ha nem akarod, hogy rosszul rögződjenek a fordítások. gondolok itt pl erre is: .....A partnerek nem szerették.... a partnereknek nem tetszett, mondjuk így és még sok baromság amit csinál a program. sajnos a nyelvtan meg kell tanulni, azt nem csinálja meg más helyettünk.
-
C.Brigante
veterán
ööööö ezt fogadjunk egy fordító progiba copyztad be??
csak mert érezni az együgyü fordítást, egymás mellé teszi a szavakat és kész...
"Gainward megtagadta, hogy tegyen úgy" lol ezért nem értettem, elöször azt írtad nem megy ennyire az angol most meg huss le van fordítva (nyelvtanilag teljesen 0-án)
én inkább azt mondanám a Gainward nincs rászorulva az ATI-ra!
-
C.Brigante
veterán
válasz
philoxenia #50016 üzenetére
mint a cikkből is kiderül a Gainwardnak nem tetszett, "ahogy" az AMD szerződtette őket
Isc: AMD is "trying to keep its current partners happy and does not allow custom building boards"
a lényeg, hogy az amd próbálja megtartani a jelenlegi partnereit de nem engedélyezi, hogy saját testre szabott paneleket gyártson, ez a gainwardnak nem tetszett, bontotta a szerződést. -
C.Brigante
veterán
Gondolom az sem véletlen hogy a gainward repült az atit gyártók közül
khhhöm, maradjunk annyiban, hogy ez így nem igaz amit írtál ugyanis:
A Gainward a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy felbontja a múlt év nyarán kötött partneri szerződését az AMD-vel, és a jövőben az NVIDIA termékeire koncentrál majd
-
C.Brigante
veterán
mondtátok páran, hogy az ati control centerbe nem nyúltatok semmihez. ezeket a szűrőket nem érdemes bekapcsolni? én most a nagy részét qualityre tettem és az AA-t is bekapcsoltam, senki nem csinált ilyet? 3D beállításokra gondolok.
+leteszteltem 690-en is, de ott már fagyi van, marad a 680 stabilnak. nem bír túl sokat az tény... de sztem nem is lesz rá szükség nagyon...
-
C.Brigante
veterán
hát ja, sokan tévhiteben vannak a csifivel kapcsolatban, általában azt hiszik manapság milyen jó táp, pedig már rég nem számít annak... jelenleg csak a corsair tápjait ajánlanám ha kérdeznék, 12V-os águkon bivalynyi ampereket adnak le /az én vx550-em 41A/ és kibvszott csendes tápok. én ez elött épp a 450-es csifit vágtam ki, terhelésnél majdnem kirepült már a gépből. korszi ugyanazon terhelés mellett a wd vinyóm hangosabb volt.
-
C.Brigante
veterán
Valaki nézte már a CS /counter strike/ video stress testjét? mármint az fps értéket alatta? nekem 277fps, a 8800gt-m csak "csak" 236-ot tudott. tetszik nekem nagyon ez a 4850, ügyes kis cucc
-
C.Brigante
veterán
válasz
MPowerPH #49869 üzenetére
régen én is nvidia párti voltam, de be kell látni a radeon mellett most esélye sincs a zöldeknek. egy helyben vergődnek és próbálják lehúzni a jónépet a gagyi közép-csúcs kártyáival. szvsz a 9800GTX-nél a 4850 is erősebb pár cseppel... sőt, nem akarok nagyokat mondani de a GTX260 nem veri meg a 4850-et látványosan, érezhetően, az ár különbség viszont jelentős.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Laraxior #49863 üzenetére
te most tényleg a 4870-et cseréled egy 9800GTX+-ra?
húhaaaa jó lesz az neked? végülis a 9800GTX egy 8800GTS OC átnevezett verziója mint amit az nvidia mostanság csinál a kártyáival és mint leírták ezzel pont a hozzánem értőket célozták meg. /GTS250/ és társai
meg ne egyél majd ezért!!!
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz
nepszter1 #49823 üzenetére
egyébként meg ne aggódj a hőfokok miatt [link]
ez se semmi
The stock HD4850 hits 87 or so at full load and the HIS IceQ4 cooler only hits about 58-60 at full load just above it. pedig nekem csak egy 8 centis venti tartja ezen a hőfokon load-ba ezek meg az IceQ4-et istenítik a topikba..
-
C.Brigante
veterán
válasz
nepszter1 #49798 üzenetére
nos, cf-et még nem használtam (ennyire nem vagyok elvetemült, elmegy minden single vga-val is
) amit az utánad szóló kolléga ajánl, azt speciál biztos nem venném de nem vagyunk egyformák. Sok mindent csak parasztvakításnak tartok hűtés terén, pl ez a 11k-s hűtés.... lol volt S1-em 12cm-es scythe kaze white ventivel, tényleg fasza volt, de az árát nem érte meg ha a mostani suszter megoldásomat veszem figyelembe. a gainward nem ref. hűtős kártyámnak (4850) olyan hangja volt azt hittem a tea főtt le... levettem a nyomoronc ventijét (hozzá teszem 43 fok volt idle-ben) a hűtőbordájára meg rátettem egy szaros 8cm-es csifi ventit, 0 hangja van és 45 idle-ben, terhelve is csak 2-3 fok eltérés van. akkor meg minek vegyen az ember 8-10-ks hűtőcsodákat? terhelve 60-65 fok között van akármeddig használom nem megy feljebb.
-
-
C.Brigante
veterán
hát sajna a gpu-m ennyit bír
625@680/1000 lol
nem extrémül kevés ez a pont??? -
C.Brigante
veterán
Felteszem a kérdésem érthetőbben hátha valaki megszán egy válasszal. Amikor felteszem az ati drivert utána be kell valamit állítani a control centerbe az optimális jó kihasználtsághoz vagy ne nyúljak semmihez driver felrak és mehet minden?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Djuree #49613 üzenetére
nekem bírja mert lefut szépen a dmark csak nem tudom mit állíottam most el mert az utcsó kettő a 13.5k helyett csak 12k lett.. 675-ig és1050 ig simán megy. 700-ig is megprószálom ha rájövök mit basztam el... a gyári hűtője ennek a verziónknak katasztrófális, hangos mint az ökör kb. 10percet ment vele és már dobtam is le róla, nem kell ide semmi extra, a hűtőbordára rádobtam egy 8cm es csifi ventit ami épp volt itthon azt huss, nincs hangja. nekem nehéz lett volna megszoni ezta a hangot az S1 és a scythe kaze white után.
-
C.Brigante
veterán
a control center beállításaidról nem tudnál nekem dobni egy skrínsátot? idegesít, hogy nem tudom most miért csinál 12k dmark06 alatt és elsőre mikor beraktam a karit miért csinált 13k fölött...
nem tudom mi a jó neki AA és társainál a 3D beállításoknál, vagy legyen minden defaulton?
-
C.Brigante
veterán
játék alatt mi számít soknak ezeknek a kariknak? 60fok félős?
kicsit megpreparáltam a gyári hűtőjét, ledobtam és kapott egy halk ventit a borda, mert vinnyogott mint a picsa
idle 45fok
-
C.Brigante
veterán
srácok, segítsetek, miért ír csak 500mhz-t aktuálisnak az ati? úgy érzem nem megy 3d-be ez lehetséges? be kell valamit kapcsolni az ati centerbe? mindig nvidiám volt, ez az első radeonom...
-
C.Brigante
veterán
rendeltem egy gainward 4850-et [link] valakinek vélemény a hűtésével kapcsolatban? halk, hangos? meleg nagyon, hűvösebb?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Ace Ventura #49356 üzenetére
hát én annyit nem fogok fizetni érte a ziher, nekem elvileg jó lenne az asusos nem refi hűtős...
-
C.Brigante
veterán
csáó, most akarok venni egy 4850-est, kell valamire figyelni, márka stb.? a nem ref hűtősök közül melyiket érdemesebb venni? thx
Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G 110e ft
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest