Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez igaz. Csak nagyon rosszul esik a dolog. Eddig sohase volt igazán erős gépem, mindig a második vonalból kellett választanom, de az Intel procikkal, Asus alaplapokkal a 386-os korszak óta nem volt gyakorlatilag hardverproblémám.
(A 386-os alaplapom döglött meg 3 hetes korában, azt kellett gar-ba cseréltetni. Lehet persze, hogy csak én voltam szerencsés eddig :) )
Mivel pénzem az mindig kevés volt, a régi 800-as Cerkát meg már ideje volt leváltani, igy - elsősorban a PH fórumozóinak hatására - mertem AMD-re váltani.
Ez egyszer nem jött össze a dolog. Félek viszont attól, hogy az alaplap TIPUSÁVAL van a baj, nem véletlenül ilyen olcsó ez a deszka (A7V8X-X), garban viszont természetesen ugyanilyet kapok, már ha kicserélik egyáltalán. Na mindegy, kár ezen rágódni, majd egy-két hét múlva kiderül. Mindenesetre nem nőtt a bizalmam az Intelen kivüli világ irányában.
Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest