- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elde
csendes tag
Nah, vettem egy Gigabyte GA-7VT880-L alaplapot, és jelentem, kitűnően működik az MP
egyébként minden gond nélkül felismerte 2200+ -osnak jelenleg épp tesztelem (ja és további jó hír számomra, hogy a win2k-m túlélte az alaplapcserét (a régi egy szutyok pcpartner, mely még a jóöreg sd ramokat tudta használni, és csak 200-on kerregett az fsb, ráadásúl betéve az MP-t (nevetséges) nem tudta, csak 1.7 volton hajtani, persze az akkori alaplapon nem volt fesz szabályzó...))
most virul a fejem, egyébként elég meggyözőnek tűnik így elsőre, de majd csinálok egy-két szintetikus és jték tesztet is. Ha valakit esetleg érdekel, akkor publikálva látni fogja a weboldalamon.
egyenlőre 512/333 infineonnal zakatol a kütyü, de majd csak lesz kess fejlesztésre valamikor -
Mog
csendes tag
Én is úgy tudom hogy mennie kell. Egy láb van összekötve az mp-n ami az xp-n (az L5-ös) nincs azaz a két processzor teljesen ugyanaz ezt a lábat leszámítva. Söt ha összekötöd ezt a lábat az xp-n akkor kész a home made mp
Tapasztalatom nincs mivel még nem láttam mp procit, de elvileg mennie kell!
-
BluEyes
őstag
Szerintem menni fog, de csak tipp, még nem próbáltam. De semmi oka nincs nemmműködni. Mivel nem sűrű a procid, kevés tapasztalati hozzászólás várható a témában, egyszerűbb, ha kipróbálod, baja nem lesz egyik ''félnek'' sem. Viszont a tapasztalatokról majd írhatnál ide néhány sort, ha már lett egy ilyen topic. Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam biztosat mondani. Sok sikert!
-
elde
csendes tag
Szervusztok!
Bocs, hogy erre a fórumrészlegre is beírom kérdésem, de muszály vagyok, mert holnapig döntenem kell. A fent említett MP (2200+, 1.65v, 13mikron, 266fsb) proci működik-e sima XP-s alaplabban? Mármint megfelelően. Mert lett egy ilyen procim, ám jelenleg nem áll módomban duál alaplapot vennem, viszont szeretném használni addig is.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest