- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Azt hiszem muszáj vagyok totyikot nyitni.
Történt, hogy egy nem épp mai konfogomban tápot cseréltem. Konkrétan AT-ről ATX-re. (Olyan lap, amin mindkét csati van.) Mindezt azért tettem, hogy kikapcsoláskor ne kelljen még külön a gombbal kikapcsolni.
Csakhogy az XP nem volt hajlandó kikapcsolni a dolgot, csak annyit csinált, amit eddig: Mostmár kikapcsolhatja a számítógépet. szöveg. Eleinte az XP-re gyanakodtam, megpróbáltam az ACPI-t felrakni, újra is telepítettem, de semmi változás. Sőt telepítés közben az F5-tel ki lehet választani, hogy szabványos PC-t, vagy ACPI-s PC, meg még sok minden mást akarok e telepíteni. Azonban így se ment, mert nem sokkal később a telepítő újraindult.
Szóval szerintem bios-ba kellene kutakodni, csak már nem sok ötletem van, hogy mit kéne.
A lap egy Gigabyte GA-586T2. [link]
A manul-ja itt van: [link]. A 39. oldalról ollózva: Supports Advanced Configuration and Power Interface (ACPI).
Ha van valakinek bármilyen használahtó ötlete azt szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 CPU hűtő garanciális
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest