Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T J
tag
válasz eldoble #65172 üzenetére
Én azt mondanám, a tükröt azután ragaszd fel a bútorlapra, miután a bútorlap már vagy fél éve a helyén lóg. Addigra megnyúlik amennyire akar, és nem fog elhajolni.
A BQ-t ismerem még arrafelé, de nem tudom hogy dolgoznak. Csak vasalatot vettem párszor náluk.
[ Szerkesztve ]
-
ViktorSz
tag
válasz eldoble #65177 üzenetére
Lehet hülyeség,mert nem szoktam ezt a típusú szerelvényt venni,de...
A rúd végén van egy lyuk,ami szerintem menetes lehet és akkor alulról rögzíted egy m4-es (?)csavarral.
Egyébként úgyis annyra pontatlan lesz a fúrásod,hogy a polc be fog feszülni a rudakra,tehát nem fog lecsúszni. -
kavalkád
aktív tag
válasz eldoble #65177 üzenetére
konzolonként 3 lyuk kell, kb esélytelen, hogy párhuzamos lesz a két (vagy több) konzol, emiatt se felrakni, sem lehúzni nem lesz könnyű, nem fog lejönni csak ha szándékosan lehúzod.
ha mégis rögzíteni akarod nyomj a lyukba szilikont vagy ragasztót, de hacsak nincs gyerek/kutya aki lerántsa (vagy olyan helyen élsz ahol gyakori a földrengés) akkor felesleges, magától nem fog lemászni az onnan.[ Szerkesztve ]
-
ViktorSz
tag
-
mdk01
addikt
válasz eldoble #65180 üzenetére
Ha mégis csúszkálna a polc és nem akarod ragasztani akkor meg lehet fúrni 3,5mm-es fúróval a rúd közepét a polc tövénél és tekersz bele egy 3,5mm-es csavart. Polc színétől és pozíciójától függ, de általában felülről is meg lehet fúrni úgyis rá lesz pakolva, meg általában nemlát rá az ember.
-
őstag
válasz eldoble #66928 üzenetére
Csavarozni. Elő fúrni egy nagyobb fúrószárral hogy a csavarfej ne lógjon ki síkba legyen, aztán kissebb fúrószár a csavarnak, és mehet a csavar. Ha számít az esztétika, csavartakaró szín azonos öntapadós korong, vagy kis fürészpor és fa ragasztó, összekeverni, rákenni, megköt és lecsiszólni.
-
kavalkád
aktív tag
válasz eldoble #66934 üzenetére
vagy csavar, vagy D3-as faragasztó, a kettő együtt overkill.
ha esetleg ragasztanád akkor én előtte kettévágnám (vagy törném) azt az 5-6 centit, eltávolítanám azokat a darabokat amik nem engedik passzosan összeilleszteni a két darabot (ha van ilyen) és vastagon teliberagasztanám az egészet.
szorító kellenei fog hozzá vagy jól lesúlyozni, hogy nyomás alatt száradjon, anélkül a ragasztó nem túl hatékony.
sosem értem azokat amit YT-n szoktam látni, beragasztóznak, összeilleszti a két darabot, megtűzi szeggel, majd összecsavarozza. a világ már rég romokban fog heverni amikor az a két darab még mindig együtt lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest