Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
martong #38310 üzenetére
Nem sima V-alak lenne
Egy videóból loptam az ötletet, de a feltöltő már nem elérhető, így a bevált méreteket nem tudtam elkérni. A felbontás elég rossz, nem látszik, hogy deszka vagy rétegelt lemezből készült.
~40 x 40 cm alapterületűre gondoltam és ~15° tetőszöggel
Az alsó lap és a felső lejtők lehetnek rétegelt lemezből, a függőleges támaszok inkább deszkából vagy rétegelt lemezből?
Ha alul-felül 18-as lemez van az 36mm
15° lejtési szöggel számolva középen elvész 54mm
Amennyiben 12.5 cm magas deszkát használok, akkor középen marad még belőle 7 centi anyag, az talán elég erős
Ez esetben az emelvény a szélén 165mm, középen 111mm lenne
Raknék rá még egy 4mm-es gumilemezt védelemnek és a tárcsa középe ~6 mm-t lógna a levegőben, tehát összesen ~12 centiméterrel lenne feljebb az egész mintha a talajon lenne. Az nekem tökéletes is lenne úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged