Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
arvaiz69
csendes tag
válasz
thyeby #26926 üzenetére
Szia!
Próbáltam közeli képeket csinálni, de őszintén megmondom nem tudtam olyan, igazi közeli képeket készíteni! Sajnos nem nagyon látni, hogy hol van elvágva, majd összeragasztva a fa. Ceruzával megjelöltem a fa végén a vágás vonalát, ha nagyon megfigyeljük, akkor lehet látni, hogy a fa erezete másként folytatódik! Tehát miután szétvágtam a vágás vonalában a fát, az alsó fába belemartam egy szélesebb nútot. Majd a levágott fát visszaragasztottam ( csak előtte meggyalultam mind két vágás helyét), utána a felső fa tetejébe is martam egy keskenyebb nútot, ami az alsó nútig leér! Így tudtam megcsinálni a hornyot! De ne beszéljek tovább jöjjenek a képek! Üdv.: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest