- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz Sanyabá #18683 üzenetére
Ha megengedi alkalomadtán az időd, fotózgasd már le ezt az alkotásodat, hogy lehessen megérteni töviről-hegyére, miként építetted meg? Miként készültek a hengerek, hogyan állítható be a szalag? Hogyan cserélsz szalagot és milyet használsz, mennyiért szerzed be, mennyit bír ki? Mekkora motor hajtja? Milyen sebességre kalibráltad a szalagot? Hogy vált be? Szóval úgy ereszd el magad, mint ha már a gallér mellé öntöttél volna fél rekesz sört.
Régóta agyalok magam is egy ilyen építésén. Madmax81 kolléga már bemutatta az övét, és készül elkészíteni a v2.0-t - bizonyára nincs elég ideje rá, hogy nekifogjon. Nekem két dolog jeleni a főbb kihívásokat, egyebekben inkább túlméretezném, csak tuti legyen.
- Mindenképp meg akarom oldani a profi porelszívást - a bükk por nem piskóta.
- A hengert talán külön szerkezetre kellene alkotnom, és mozgatni fel-le irányban is. Ezen a papírcsere jelenti a fő fejtörést. Habár ad a Felder készen jó hengert (nem olcsón, de egyszer élünk), de nekem szükségem lenne többféle átmérőjű cserélhető hengerekre.
Pillanatnyilag a faesztergára van egy home made cca D=250-es hengerem, amire felragasztottam a vásznat palmatex-el. És hat év óta még mindig ugyanaz a vászon van rajta - igaz, tisztítgatom gumival.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest