Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plebi

senior tag

válasz Tin #23874 üzenetére

Köszi a választ!

Azzal tisztában vagyok, hogy a köv kategória mit tud, írtam is, hogy nem nekem lesz, ezért teljesen érdektelen az egyéb tudás, egy letisztult, hálózatmentes, sima usb-s olcsó médialejátszó érdekelne., ha minden kötél szakad, akkor lehet benne ethernet csati (nem mintha bármire is lenne használva), de ne legyen 20 felett, de jöbb lenne 15k-ig.

Úgy néz ki ezek kihaltak, a drágát meg viszik mint a cukrot. Tiszta fogyasztói társadalom, aki nem a drágát veszi....

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

• Plebi

senior tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni médialejátszó ügyben. Ami érdekelne, az egy teljesen alap, a népszerűbb médiaformátumokat lejátszani képes eszköz lenne. Édesanyámnak lenne véve, sima régi tv mellé, nem kell sem hálózati mód, sem hdd bővíthetőség, simán usb-ről (de a külső 2,5-es vinyókat hajtsa meg) képes legyen a fenti alap funkció megvalósítására és ha lehet, ne legyen bonyolult a kezelése. Természetesen, mint ahogyan az első hsz-ben is le van írva, minél olcsóbban.

Bátyámnak anno egy Egreat r6c-t vettem, sajna nem találom mostanában sehol, hasonló áron keresek.

Előre is köszönöm!

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák