Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jok3r1985
tag
Van esetleg olyan akinek ASUS O! Play HD2 ésWestern Digital TV Live Streaming-el volt/van tapasztalata?
vagy oplayről bármi? -
Jok3r1985
tag
Ha választani kéne inkább ASUS O! Play HD2-őt vagy Western Digital TV Live Streaming-et vennétek? (vagy ebben az árkategóriában mit)
Utóbbinál mennyire komoly probléma lehet a cinevia?
köszi -
Jok3r1985
tag
válasz Multibit #23182 üzenetére
Ez így mindjárt más, eddig elég régi pendrive-okkal próbálkoztam, pl laptopon és volt hogy akadt.
Most ezt szereztem be a célra:
http://www.corsair.com/en/usb-drive/flash-voyager-gt/flash-voyager-gt-usb-3-0-32gb-usb-flash-drive.html
Akkor ha jól értem ezzel a drive-al kb bármelyik lejátszó megfelel nekem és nem fog akadni az mkv? -
Jok3r1985
tag
válasz anonym1s #23158 üzenetére
Szia!
Rosszul fogalmaztam, az a lényeg hogy kompatibilis legyen usb 3-al, tehát usb-3 as sebességen vigye át a dolgokat. asus hd 2-es kompatibilis usb 3-al de pendrivel-al csak 2.0-án működik. Azt olvastam usb 2 kevés lehet a pendrive-os full hd filmek átviteléhez, de ha nincs így javítsatok ki pls -
Jok3r1985
tag
Sziasztok!
Olyan lejátszót keresnék, ami kompatibilis usb 3.0 pendrive-al, tehát ha pc-n kiírom a filmet, csak bedugjam és menjen a tv-n.
Van ilyen egyáltalán?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Filmgyűjtés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- PlayStation 3
- Politika
- Akvarisztika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest