- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami85
tag
Abból gondolnám hogy nem a magyar posta, mert német kávé és német csoki volt benn, nem gondolnám hogy a magyarok ennyire trükkösek
Nagyon sok csomagot rendeltem már, egyszer be kellett sz**nom, a nagy számok törvénye biztos
De talán alakul valami. Nagy cég sztem ahonnan rendeltem, csak nem szarakodnak meg a jóhírük 100 euróért. Meglátjuk mi lesz. -
hami85
tag
-
hami85
tag
Sziasztok!
Milyen asztali médialejátszót ajánlotok, ami megesz minden formátumot (bdiso), összeköthető NAS-al, van rajt optikai kimenet erősítőhöz és mondjuk PLEX szerűen borítókat meg tud jeleníteni a filmekhez?
Árban maximum 45-50000 Ft-ot szánnék rá.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
hami85
tag
Az teljesen jó, egy Synology NAS-t raknék mögé, plex vagy valamilyen APP-al.
-
hami85
tag
Sziasztok! Használ valaki Himedia Q10 lejátszót? Az volna a kérdésem, hogy hálózaton is lehet a bele rakott merevlemezre másolni? Mennyire ad jó képet és hangot? Még mindig bizonytalan vagyok hogy mit vegyek. VTEN-t néztem, de az jóval drágább, nem tudom annyit megér-e? HDMI-n keresztül is kiadja a hangot vagy csak az SPDIF kimeneten?
Köszi előre is -
hami85
tag
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik de hátha valaki tud segiteni:
NAS-t szeretnék otthoni használatra vásárolni, ebben kérnék segítséget.
Ezt néztem ki magamnak: SYNOLOGY DiskStation DS215J
A TV esetén van PLEX app, azzal szeretném összekapcsolni a TV és NAS egy hálózaton lenne (most jelenleg PC-vel így megy), vezetékkel összekötve. Jó lehet erre a célra ez a NAS?
Köszi előre is. -
hami85
tag
Sziasztok!
Himedia Q10 lejátszóba milyen winchestert ajánlanátok? Mindenképpen WD lenne, csak hogy a Green és Red között vacillálok?
Köszönöm. -
hami85
tag
válasz Valkűr #47457 üzenetére
És ha választani kellene ki mit választana:
- Elsősorban merevlemezről történne a lejátszás, a kép és hangminőség ami számítana, maximum 60e-65e forintos áron. Otthoni bütyköléshez annyira nem értek, így valami kész megoldás érdekelne.
POPCORN VTEN-t néztem elsősorban.
Köszi előre is.
-
hami85
tag
Popcorn HOUR VTEN-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata, elsősorban kép és hangminsőség érdekelne, hogy jobbat produkál e mint a Samsung H6400as széri beépített lejátszója?
-
hami85
tag
Sziasztok!
Média lejátszó vásárlása előtt állok, elsősorban azért mert a TV belső lejátszója nem igazán szimpatikus.
A TV Samsung UE48H6400
Sajnos nem igazán értek a lejátszókhoz, így szeretnék véleményt kérni. Ami elsősorban fontos hogy külső HDD-ről menne a lejátszás, esetleg később NAS, valamint erősítővel szeretném összekötni.
Milyet ajánlanátok?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest