-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz OldAkita #72015 üzenetére
A véleményem az, hogy ennyi idő Apple-TV használat után nem fog tetszeni a shield (meg eleve az Android tv rendszerű tv boxok mert egyszerűen más). Nekem van mindkettő és van amiben a shield tetszik jobban van amiben az Apple tv. Én inkább shield parti vagyok chromecast és kodi miatt de baromi jó az Apple tv is. Apple tv rendszere szerintem stabilabb (shield azért fagyott már be). Szerintem próbáld meg az új tv-n a régi Apple-TV - t és meglátod, hogy jó vagy nem. A régi Apple-TV 4k - s? Vagy még a hd verzió?
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz OldAkita #72015 üzenetére
Az Apple TV 4K fix HDR metaadatokat (MaxCLL=4000, MaxFALL=1000) továbbít Infuse-al a TV felé, filmtől függetlenül. Az LG OLED-ek ezeket az adatokat használják a korrekt tone mapping-hez (maximum fényerő, maximum átlag fényerő). Ha ez az érték nem helyes, akkor bebukhatnak a feketék vagy kiéghetnek a világos részek.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest