- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz focvis #42569 üzenetére
2 hete kértem már tanácsot itt asztali lejátszó vásárlásához. A kadenciahelyes 24p nem igazán fontos, észre sem veszem.
Ezt találtam: WETEK play , 109 € DVB-t tunerrel. Ez a specifikációja: [link]
Ígaz csak 4.2-es Android van rajta, de talán ebből nem lesz gond.
Nem igazán értek hozzá, egy stabil lejátszót keresek buta tv-hez. (Torrent, online stream, Tarr Tv, hdd-t rákötni).
Ez jó lesz? Ahogy nézem, van hozzá OpenELEC, ezt még nem tudom, hogy mire jó, de Ti itt fontosnak tartjátok.
Vagy vegyek Raspberry P2-t?
Thx!
-
farkas-j
őstag
válasz focvis #42569 üzenetére
Én ilyet használok lassan egy éve, csak az enyém szerencsére nem RK3188T hanem RK3188-as procis. A T-s az gyengébb! Mondjuk most biztos nem ez a bestbuy, de nekem bevált. A Tarr TV meg sem kottyan neki. HBOGO és egyéb online TV is hibátlanul működik. Torrentezni még nem próbáltam vele (erre van egy Atom procis netbookom), de gondolom csak app kérdése a dolog. A Külső 2,5" HDD vígan elpörög vele, igaz Y kábellel használom biztos ami biztos. Amit tudnod kell, hogy pl ez nem támogatja a kadencia helyes filmlejátszást. Valakit ez nagyon zavar, van aki észre sem veszi Biztosan van már sokkal többet tudó a kategóriájában.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest