-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Nem, nem vitatom. Egyet értek.
A TrueHD az már más tészta, hisz veszteségmentes tömörítést alkalmaz, ami máris indokolja a magasabb bitrátát, ahogy a FLAc vs. mp3nál is jelentős a bitrátabeli különbség.Egy 640 kbps-es DD is tud azért jól szólni, ha igényes a keverés. Persze nem CD minőség, de azért jobb az mp3-nál.
Zenés filmél + mai technológiákkal illik nagy bitrátával, veszteségmentesen kódolni a hangot.
Láttam a Dreamgirls-t még moziban. Tetszett, nagyon jó zenék vannak benne, elismerésre méltó alakítások, karakterek. Aki még nem látta, nézze meg. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest