- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Egyébként nagyon jó a lejátszó, köszi a korábbi ajánlást.
Teszt fájlokat is simán vitte. tobias40 neked is a régi WD TV Live-ot ajánlom, ha nem találsz megoldást a Popcornra. Nekem is Pana SD90 kamerám van, mts, mtsből készített mkv fájlok simán mennek. Ezt a videót 2x játszottam le, akadás mentesen, igaz a számláló néha lemarad, majd begyorsul, de a filmen semmi sem látszik. A pgs formátumú dátum is ki-be kapcsolható, pedig elméletileg problémás lehet. Egy gond van, nagyon melegszik. Lehet, hogy ez a FullHD 50p terheli. Külső vinyóról játszva nem akad, lehet, hogy az üzemi hőmérséklet 50C°, ilyen fájloknál. Valaki már próbált aktív hűtőt rászerelni, nem tudom, hogy lehetséges-e. Egyébként az a tápcsatlakozó mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hobby rádiós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged