Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Szia,
Felismer mindent, azzal nincs gond es nem is volt. Mindig frissitem a firmware-t is.
Azzal sincs gond max csak a musorleirasoknal a betuket nem irja ki rendesen, de az nem biztos hogy a keszulek hibaja.. (Mintha a Font kompatibilitasi problema lenne)
Mar nagyon sokat utana olvastam, hogyan lehet rola leszedni az anyagot, de nem talaltam valaszt ra meg talan nagyon uj ..
Valamilyen Linux-al dolgozik addig eljutottam.. Beleraktam egy masik vinyot megformaztattam vele es azt tesztelgetem, de semmi sem latja illetve latja I/o errort jelez. Csak ujra formazni lehetne Windows alatt... de azzal nem megyunk semmire.
Profi baratomat is megkerdeztem de semmi otlet.
Nemet forumokat olvastam ott is varjak a megoldast vagy, hogy valaki egy konvertalo programot irjon ra..
(En No.ban elek es itt is vettem)En most erre varok, bar reg neztem mar lehet hogy ideert Europaba
http://techcrunch.com/2011/01/12/dmr-br30-panasonics-blu-ray-recorder-with-swappable-hdd/Ezt meg megtartom a haloszobaba...
Ok szerzoi jogok ide vagy oda de ha valaki maganak akar archivalni azt miert nem lehet...
-
Acor
aktív tag
Sziasztok,
Hatha tud nekem segiteni valaki az alabbi problemaban:
Adott egy LG HR550s 250Gb hdd van benne, szeretnem kimasolni rola a felvett filmeket, de nem engedi sehogysem. Mar kivettem a gepbol es hozzakotottem a Pc-hez ahogy meg az RH199-es hdd-vel tettem, ugyanugy latja mint a regit csak a masolo program nem.
valoszinu mas operacios rendszer van ra telepitve es ezert nem ismeri fel..
Tudtok olyan programot vagy megoldast amivel ez athidalhato?koszi
Gabor
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest