Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donat_sz
üzenetére
Szerintem a qnap software szinten nem az igazi, mert attól, hogy van rengeteg app, nem jelenti azt, hogy jó is... Qnap-ról váltottam, nagyon örülök, hogy megszabadultam tőle, azt hittem sosem tudom eladni. A cigam igényeit az Asustor vígan hozza úgy torrent meg wordpress és fájlrendszer protokollok terén is, mint a halk működésben is hardver oldalról.
Qnap annyiból jobb szerintem, hogy interaktívabb és gyorsabb a support, de utóbbi időben Asustor-nál is javuló tendenciát mutat ez a dolog.Photo gallery: Ez így nem igaz, mert ki tudod választani, hogy hova mentse a képeket, csak meg kell találni
Alant akkor pár lépésben leírom, mert mintha korábban is írta volna valaki, hogy nem tudja, csak azóta sem volt időm foglalkozni a dologgal, csak tegnap telepítettem a telóra.1. A nason létrehozod a mappát bármelyik volume-on bármilyen engedélyekkel.
2. Az appon belül More fül, majd a Source menüpontnál betallózod a létrehozott mappát.
3. Ezután a mappák ikonra ha ráböksz, akkor a listában már látható is a mappa.
4. Miután a mappára ráböksz a jobb felső sarokban a kis három pontos menüpontnál már ki is választhatod a fotókat amelyeket fel akarsz tölteni. Ha kategorizálni szeretnél, akkor annyi mappát hozol létre amennyit csak akarsz és hasonlóképpen jársz el kiválogatva az odaillő fotókat.Esetemben by default a MyPhoto és a korábbi PhotoGallery-t dobta be, a "Mostantol" nevű mappa volt a tesztalanyom

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HYPERX ALLOY FPS mechanikus billentyűzet - Cherry MX RED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Alant akkor pár lépésben leírom, mert mintha korábban is írta volna valaki, hogy nem tudja, csak azóta sem volt időm foglalkozni a dologgal, csak tegnap telepítettem a telóra.
Gawamatsu