-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #1458 üzenetére
Igen, így jártam én is egy alkalommal, viszont ahogy írtad a ki-be kapcs megoldotta, mert itt volt helyileg az eszköz. Erre azt javasolnám (bár elég barbár megoldás), hogy arra az aljzatra amelybe a NAS van csatlakoztatva, azt egy SONOFF eszközzel lásd el, és akkor távolról el tudod venni tőle az áramot ami felérne egy áramszünettel konkrétan... Veszélyes, mert ha épp fw update kellős közepén fagy le, akkor akár kuka is lehet a NAS, de ez nem jellemző, hanem inkább ahogy te is írtad a boot - reboot közben akad meg... Használom ezt a megoldást ha életre kell keltenem az itthoni gépem (mert épp elfelejtettem feldobni a NAS-ra vmit
), mert ugye a csodás Connect box a magic pocket-et nem engedi át sajnos és így meg tudom oldani, de természetesen egy PC-nél azért teljesen más, tehát nulla veszély forrás a NAS-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged